Visele sunt venite din viitor

g3oflo
By g3oflo august 9, 2017 21:05
loading...

Visele sunt venite din viitor

Avem cel puțin 5-6 vise pe noapte. Din păcate, ne amintim 2-3 vise pe care le-am avut într-o săptămână. Despre vise se spune că sunt indicii importante despre starea noastră de sănătate.

Visele violente sunt semne ale unor afecțiuni ale creierului. Statistic vorbind, femeile își amintesc mai multe vise pentru că au somnul mai ușor. Nu visăm pe tot parcursul nopții, ci numai în perioada caracterizată de mișcări oculare rapide sub pleoape. Această etapă intervine la 90 de minute după ce am adormit.
Cardiacii au cele mai multe coșmaruri

Problemele respiratorii duc la scăderea oxigenului din creier. Durerile de cap, migrenele au un rol important în producerea coșmarurilor. Studiile efectuate pe astfel de pacienți au demonstrat acest lucru. Femeile în timpul perioadei de menstruație visează mai mult. Sunt câteva din concluziile la care au ajuns cercetătorii în urma studierii viselor.

Cu toate studiile care s-au efectuat până în prezent, visele au misterele lor. Târziu, în anul 1953, un cercetător american a descoperit că în timpul somnului, ochii au o mișcare rapidă. Mișcările au fost asociate cu o intensificare a activității creierului. În schimb, activitatea musculară este suprimată în timpul somnului, suntem paralizați.
Mesaje din viitor?

Studiile recente au demonstrat că mișcarea ochilor influențează tipul de vis pe care îl avem. Celebrul psihanalist Freud spunea că visele iau informații din trecut și construiesc cu ele viitorul.

Astfel se produc visele premonitorii, un avertisment pe care ni-l dă viitorul, față de ceea ce se va întâmpla. În noaptea de 17 iunie 1815, Napoleon are un coșmar cu o pisică neagră care se strecura printre picioarele cailor. În dimineața zilei de 18 iunie, povestește apropiaților săi visul. La câteva ore avea să piardă bătălia de la Waterloo.

Visele sunt proiecții spre viitor, spre alte lumi paralele. Sunt cercetători care susțin că în timpul visului, sufletul părăsește corpul și că visul este ceea ce sufletul întâlnește în călătoria sa. Călătoria astrală poate avea loc în viitor sau în alte dimensiuni. Este o teorie îndrăzneață care are tot mai mulți susținători, dar care nu a putut fi demonstrată științific.

g3oflo
By g3oflo august 9, 2017 21:05

Abonare stiri

loading...Save

Save