Un vortex imens a aparut pe cerul din Siberia

g3oflo
By g3oflo noiembrie 17, 2016 16:32
loading...

vortex

Un vortex imens a aparut pe cerul din Siberia

Un vortex de lumină impresionant a apărut din senin, în dimineața zilei de 17 noiembrie 2016, pe cerul orașului Omsk din Siberia, Rusia.

Mii de oameni au asistat la un eveniment ciudat în dimineața zilei de astăzi. Un vortex de lumină, de mărimi impresionante a apărut din senin pe cer.

Martorii oculari susțin că a fost vorba despre un aparat de zbor cu origini necunoscute. Acest obiect, presupus extraterestru, a creat acest portal, pentru ca mai apoi să dispară. Cu toate acestea, vortexul a rămas pe cer pentru zeci de minute bune.

Ufologii sunt de părere că este vorba despre un OZN, care prin acest portal a trecut într-o altă dimensiune. Interesant este faptul că fenomene similare au mai fost raportate, în trecut, și în alte zone de pe glob.

Posibilitatea ca astfel de vortexuri să existe a fost confirmată şi de experimente conduse de NASA. Agenţia spaţială americană a anunţat la începutul acestei luni ca în jurul Pământului există un vortex prin spaţiu-timp, iar Teoria Generală a Relativităţii lui Einstein a fost confirmată de experimentele conduse de ei.

Așadar, aceste fenomene devin din ce în ce mai vizibile, dar cu toate acestea, omul încă nu cunoaște și nu știe să folosească aceste fenomene care distorsionează timpul și spațiul.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=2lWqYUTr-G8

g3oflo
By g3oflo noiembrie 17, 2016 16:32

Abonare stiri

loading...Save

Save