Un OZN monitorizeaza Statia Spatiala

g3oflo
By g3oflo februarie 20, 2016 21:04
loading...

Story Highlights

  • Un OZN monitorizeaza Statia Spatiala

Related Articles

astronave-aliena

Un OZN monitorizeaza Statia Spatiala

Stația Spațială Internațională (SSI)este ostație spațială experimentală aflată în spațiu. Ea poate servi ca spațiu locuibil pentru un echipaj, post de comandă pentru operații pe orbită în jurul Pământului și ca port de întâlnire și acostare pentru mici nave spațiale. Scopul pentru care este construită este studiul efectelor microgravitației și a menținerii vieții în spațiu și ca platformă de observație astronomică și a Pământului.

De-a lungul timpului, SSI a contribuit la realizare multor descoperiri, dar și la înțelegerea unor aspecte fundamentale ale spațiului. Atunci când a fost lansată a reprezentat un pas uriaș realizat de om în cunoașterea și cercetarea cosmosului.

Partea cea mai interesantă, dar omisă cu desăvârșire de oamenii de știință, este cea a obiecte zburătoare neidentificate surprinse de nenumărate ori de camerele de filmat de la bordul SSI. De cele mai multe ori aceste filmări nu au fost oferite publicului larg, dar imaginile următoare sunt de-a dreptul senzaționale.

După cum se poate observa din filmarea alăturată, un OZN spionează Stația Spațială Internațională. Acesta trece la o distanță extrem de mică pe lângă camera de filmat și așa cum au declarat astronauții ruși, el monitorizează activitatea de foarte mult timp.

 

La prima vedere, acest obiect misterios seamănă extrem de bine cu mediatizatul satelit de origine necunoscută, Cavalerul Negru. Trebuie să mai menționăm că imaginile au fost puse la dispoziția publicului de către Agenția Federală Spațială Rusă, iar filmarea a fost încărcată pe canalul oficial al publicației AzNews.
https://www.youtube.com/watch?v=E3sYKJH2f1s

g3oflo
By g3oflo februarie 20, 2016 21:04

Abonare stiri

loading...Save

Save