Trucuri super folositoare pe care nu le stiai

g3oflo
By g3oflo noiembrie 30, 2016 20:34
loading...
lamaile

Trucuri super folositoare pe care nu le stiai

Bananele pot fi pastrate proaspete mai mult timp, untul nu a fost niciodata mai usor de topit, iar ceapa nu te va mai face sa plangi niciodata.

 

1. Lamaile devin mult mai zemoase daca le pui la cuptorul cu microunde 30 de secunde. Chiar celebra Mary Barry garanteaza acest truc. Intr-un documentar BBC recent, Barry a marturisit: „Folosesc rar cuptorul cu microunde, insa un motiv pentru care il consider folositor este acela ca ma ajuta sa obtin cat mai mult suc dintr-o lamaie”, noteaza The Telegraph.

 

2. Ingheata ceapa

 

Gata cu lacrimile! Pune ceapa in congelator, cu 15 minute inainte de a o taia. Temperatura rece va intarzia eliberarea sulfoxizilor , dandu-ti indeajuns timp cat sa o poti toca fara a te ustura ochii.

 

3. Valabilitatea oualor

 

Ca sa afli daca un ou mai este proaspat sau nu, scufunda-l intr-un castron inalt cu apa. Daca acesta se mentine la suprafata inseamna ca este stricat.

 

Iar ca sa-ti iasa un ou ochi perfect, prajeste-l intr-un inel mai mare de ceapa, asa va avea o forma circulara.

 

4. Cum sa topesti rapid untul

 

Incalzeste un pahar cu apa in cuptorul cu microunde. Arunca apoi apa si acopera untul cu paharul fierbinte. Se va topi rapid.

 

5. Pastreaza bananele proaspete mai mult timp

 

Ca sa eviti innegrirea bananelor, infasoara-le cozile in folie de plastic.
g3oflo
By g3oflo noiembrie 30, 2016 20:34
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Abonare stiri

loading...