Telefon performant de 4 inch, iPhone SE

g3oflo
By g3oflo martie 22, 2016 15:06
loading...

Story Highlights

  • Telefon performant de 4 inch, iPhone SE

Related Articles

IPHONE SE. Tim CookCel mai performant telefon de 4 inch, IPHONE SE

Principalele produse lansate de Apple luni seara au fost iPhone SE, cu diagonala de 4 inci, si un nou model de iPad Pro, mai mic, cu diagonala de 9,7 inch. La eveniment a mai fost prezentat un program destinat cercetarii medicale.

iPhone SE va putea fi comandat incepand cu data de 24 martie si va fi disponibil in magazine din 31 martie. Va avea doua variante de memorie: cea de 16GB care va costa 399 de dolari pe piata americana si cea de 64GB care va costa 499 de dolari. Telefonul va avea ecran Retina, o camera de 12 megapixeli, va putea filma la rezolutie 4K si va avea caracteristici similar gamei 6s.

Noul iPad Pro vine cu o camera mai buna, de 12 megapixeli, intr-un design compact, avand o diagonala de 9,7 inci si o memorie de 256GB. Va dispune de cititor de carduri SD si se va putea conecta prin USB. Preturile pentru acest produs variaza intre 599 si 1.029 de dolari.

Evenimentul a mai adus in atentia consumatorilor o noua gama de bratari pentru ceasurile Apple, din fibre de nailon si doua platforme pentru dezvoltatorii de aplicatii, Research Kit si Care Kit, prin care se vor putea face cercetari in domeniul medical la scara larga si care vor ajuta la monitorizarea mai atenta a parametrilor de sanatate ai corpului.

Camera de 12 megapixeli de pe noul iPad Pro va iesi din designul compact al device-ului.

iPhone SE nu va avea functia 3D Touch, disponibila pana acum doar la gama 6s.

Tim Cook a spus despre iPhone SE ca: „Este cel mai performant telefon de 4 inci creat vreodata.”

g3oflo
By g3oflo martie 22, 2016 15:06

Abonare stiri

loading...Save

Save