Stiai ca agatul de Botswana absoarbe energia negativa

g3oflo
By g3oflo iulie 1, 2017 16:27
loading...

Story Highlights

  • Stiai ca agatul de Botswana absoarbe energia negativa

Related Articles

Stiai ca agatul de Botswana absoarbe energia negativa

Nu toata lumea stie sa aprecieze pietrele, oamenii ignoranti nu isi dau seama ce putere au, ele au suflet, te motiveaza daca esti un ignorant, care spune cei e cu pietricica asta nu e buna de nimic, ele sunt niste minera de milioane de ani, un dar de la Dumnezeu.
CARACTERISTICI. Agatul de Botswana stimuleaza Chakra Coroana, atrage energia celesta si cea telurica in corpurile subtile si le armonizeaza cu cel fizic. Vindecator holistic renumit, agatul dungat elimina dualitatile si conflictele si induce o stare de bunastare. Acest cristal este extrem de eficient pentru vindecarea multidimensionala si pentru lucrul cu Sufletul, straturile sale diferite putandu-te conduce cu usurinta in alte realitati, alte dimensiuni sau alte vieti.
Vindeca in egala masura mediul exterior, prin construirea de retele in jurul casei, previne vizitele extracorporale ale altor Suflete si respinge spiritele nedorite. In mod traditional, agatul de Botswana a fost folosit de-a lungul timpului pentru eliminarea toxinelor fizice, emotionale si mentale. In plus absoarbe energia negativa.
Daca este plasat pe cel de-al treilea ochi, agatul dungat taie rapid corzile energetice care leaga fiinta de un guru, de un partener dintr-o viata anterioara sau de un parinte manipulator care continua sa se foloseasca de aceste legaturi create in copilarie pentru a-si pastra controlul asupra copilului sau inclusiv la ora actuala si inlocuieste energia pierduta. Este cu deosebire util in cazul celor „vanati”, indeosebi de preoti si de liderii de cult, pentru a fi readusi „in turma”, respectiv sub controlul lor, intrucat aceasta piatra respinge energia compulsiva inapoi la sursa ei si ii acorda persoanei libertatea de a-si trai viata asa cum doreste.
Elimina sentimentele reprimate si incurajeaza expresia artistica. Este extrem de util pentru oamenii hipersensibili, care pot fi raniti usor. Ii invata pe posesori sa caute intotdeauna solutiile si sa nu se mai focalizeze asupra problemelor. Alunga gandurile obsesive si elimina tiparele mentale distructive. Permite sesizarea imaginii de ansamblu si incurajeaza explorarea teritoriilor necunoscute. Stimuleaza creativitatea, dar si atentia acordata detaliilor.
In plan emotional, aceasta piatra incurajeaza iubirea obiectiva, care spriina fara sa sufoce.
Agatul de Botswana ii ajuta pe toti cei care lucreaza cu focul sau cu fumul, inclusiv pe fumatorii care doresc sa se lase de fumat. Se spune deasemenea ca respinge paianjenii.
EFECTE TAMADUITOARE. Agatul dungat imbunataseste memoria celulara si stimuleaza vindecarea multidimensionala. Are efecte benefice asupra depresiei, detoxifierii, fertilitatii, creierului, asimilarii oxigenului, pieptului, pilelii, sistemului circulator si celui nervos. Este o piatra utila pentru reprogramarea memoriei celulare dupa o trauma fizica, emotionala sau mentala din actuala viata sau dintr-o viata anterioara.
POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru ruperea legaturilor energetice care mentin fiinta legata de gurul ei, poate fi plasat pe cel de-al treilea ochi. Daca provoaca ameteli, trebuie dat imediat la o parte.

g3oflo
By g3oflo iulie 1, 2017 16:27

Abonare stiri

loading...Save

Save