Spiritele sunt niste entitati

g3oflo
By g3oflo martie 26, 2017 22:14
loading...

Story Highlights

  • Spiritele sunt niste entitati

Related Articles

Spiritele sunt niste entitati

După catastrofa de la Fukushima, tot mai mulți japonezi au declarat că au fost martori în regiunea Tohoku la fenomene care depășesc realitatea.

Spiritele celor care nu și-au găsit liniștea bântuie această regiune. Spiritele acestor victime au rămas blocate între două lumi atunci când moartea a fost brutală, neașteptată, sau atunci când persoana a fost atașată de acel loc sau anumite obiecte.

Mai mulți şoferi de taxi din regiunea devastată de tsunami în anul 2011, au făcut declarații halucinante, la cinci ani după producerea catastrofei. Unul dintre taximetriști a povestit că a preluat de la gara orașului Ishinomaki o femeie care a cerut să ajungă în zona Minamisoma, o localitate distrusă de tsunami.

Șoferul a fost surprins de acest traseu pentru că în zonă nu mai locuia nicio persoană. I-a spus acest lucru clientei, care era așezată pe bancheta din spate. Aceasta l-a întrebat dacă ea este moartă. După câteva secunde, șoferul a realizat că era singur în mașină, bancheta era goală.
În anul 1981, în Montpellier, Franța, patru tineri care se aflau într-o mașină au văzut pe marginea drumului o femeie care făcea semne disperate.

Au oprit mașina și femeia a urcat în mașină. Când s-au apropiat de o curbă periculoasă, femeia a început să strige, curbă periculoasă, după care femeia a dispărut. Cei patru s-au deplasat la poliție pentru a raporta cazul. Au aflat mai târziu că în acea curbă multe persoane și-au pierdut viață.

Elena este o tânăra din România care acum trei ani a trecut printr-un moment greu de descris. Se afla împreună cu soțul său într-o mașină. A avut loc un accident în care soțul său a murit. Timp de trei săptămâni ea a fost în comă.

Când și-a revenit, a refuzat să creadă că soțul ei era mort. Ea a susținut că în cele trei săptămâni de comă soțul ei a fost alături de ea. A trebuit să meargă la cimitir să se convingă că soțul său este mort.

Castelul de la Câmpina sau castelul metafizic cum a mai fost numit are o poveste aparte. Cum putem explica faptul că vechiul pian al Iuliei Hașdeu a început să cânte în momentul în care peste 30 de copii vizitau castelul?

La români există credința că timp de 40 de zile sufletul celui care a murit revine și din această cauză se așează în camera defunctului un pahar cu apă și o felie de pâine.

g3oflo
By g3oflo martie 26, 2017 22:14

Abonare stiri

loading...Save

Save