Solutii de ingrijire a parului in seara de revelion

g3oflo
By g3oflo decembrie 28, 2015 13:15
loading...

Solutii de ingrijire a parului in seara de revelion

parNu ai avut timp să treci pe la coafor? Nu-i nimic! Îți propunem un program rapid de îngrijire și revitalizare a părului, ca să fii frumoasă în noaptea dintre ani. Iată câteva soluții naturale de revigorare a părului ,,obosit”!

Mască din făină, pentru păr strălucitor şi mătăsos

O jumătate de cană de făină de grâu, o jumătate de cană de făină de orz se amestecă cu o cană de apă distilată şi o lingură de oţet de mere, până se obţine o pastă subţire. Aplică pastă pe părul uscat, acoperind firele pe toată lungimea lui, apoi masează uşor. Strânge părul spre creştet și acoperă-l cu o pungă de plastic. Lasă masca să acţioneze 20-30 de minute şi clătește-te cu apă rece (apă caldă lipeşte pasta de par). Spală cu şampon, apoi clătește cu apă călduţă.

Mască cu miere pentru păr uscat

O jumătate de cană cu miere se amestecă cu 2-8 linguriţe ulei de măsline (în funcţie de uscăciunea părului şi a pielii scalpului) până la omogenizare. Aplicaţi din abundenţă pasta pe păr şi pe pielea capului, masând intens. Acoperiţi părul cu o pungă de plastic şi lăsaţi masca să acţioneze 30 de minute. Șamponati-va şi clătiţi-va cu apă călduţă.

Mască cu portocală pentru păr degradat

Se amestecă sucul de la o portocală, aceeaşi cantitate de apă şi o lingură de miere. Pastă obţinută se aplică pe părul umed, proaspăt spălat. Lăsaţi să acţioneze timp de 10 minute, apoi clătiţi-va.

Loţiune revigorantă pentru păr „obosit”

Se pun într-un blender următoarele ingrediente: un ou, o lingură ulei de măsline virgin, un castravete mic, decojit. Se amestecă până la obţinerea unei paste omogene. Aplicaţi uniform pe părul uscat şi lăsaţi să acţioneze 10 minute, apoi clătiţi-va cu apă călduţă.

Cafea pentru păr strălucitor

Preparaţi o cafea foarte tare (espresso) şi lăsaţi-o să se răcorească, până ajunge la o temperatura suportabilă. Aplicaţi cafeaua pe părul uscat şi lăsaţi să acţioneze 20 de minute. Clătiţi-va cu apă călduţă. Părul dvs. va deveni pe loc strălucitor. Nu se folosește pentru părul blond.

g3oflo
By g3oflo decembrie 28, 2015 13:15

Abonare stiri

loading...Save

Save