Slabesti 10 kg in 10 zile in mod natural

g3oflo
By g3oflo noiembrie 18, 2016 15:35
loading...

Story Highlights

  • Slabesti 10 kg in 10 zile in mod natural

Related Articles

dietaSlabesti 10 kg in 10 zile in mod natural

Dieta calugarilor japonezi devine din ce in ce mai populara in lume, pentru ca da rezultate excelente si este foarte usor de urmat. Iar cand te gandesti ca dupa 10 zile vei pierde 10 kilograme, motivatia este la cote maxime.

 

Dieta calugarilor japonezi: Ce trebuie sa stii

 

Este bine pentru tine sa tii aceasta dieta doar o data la sase luni, pentru o perioada de zece zile, iar rezultatele se vor vedeas pana la 10 kilograme mai putin in greutate. Aceasta dieta reprezinta cea mai buna forma de detoxifiere a organismului. in timpul curei nu ai voie sa consumi decat un singur preparat: orezul in cantitati cat mai mari.

 

Dieta calugarilor japonezi: Mananca oricat doresti

 

Poti manca orez ori de cate ori iti este foame, in ce cantitati vrei. Ceea ce este foarte important e sa mananci incet si sa mesteci fiecare gura de orez de 20 de ori inainte de a inghiti. Pentru a evita situatia in care te plictisesti de acelasi aliment, zi de zi, poti sa adaugi si salate de legume proaspete, preparate cu ulei de masline si cu suc de lamaie. Sucul de lamaie cu apa este recomandat si ca supliment, precum si ceaiul neindulcit – mai ales cel verde. De altfel, nu uita sa bei minimum 2 litri de apa pe zi.

 

Zaharul, fructele si toate celelalte bauturi sau alte alimente sunt excluse, si, daca nu trisezi in aceste zece zile, dupa aceasta perioada s-ar putea sa fii mai usoara cu 10 kg.

 

Dieta calugarilor japonezi: Reteta

 

Ingrediente:

 

1 lingura de unt

 

1 lingura ulei de masline

 

4 catei de usturoi, feliati

 

3-4 castraveti murati

 

1 cana de orez nefiert

 

patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

 

intr-o tigaie combina untul si uleiul de masline, la foc mediu, si, dupa ce untul s-a topit, adauga usturoiul. Lasa-l sa se prajeasca aproximativ un minut. Apoi, adauga orezul si 3 cani de apa si lasa sa fiarba pana cand orezul devine usor lipicios. Amesteca cu grija, de cate ori este nevoie, cu o lingura de lemn, pentru a impiedica lipirea orezului de fundul vasului de gatit. Dupa ce s-a facut, il scoti intr-un bol si il amesteci cu patrunjel. Poti adauga castravetii murati fie in orez, fie ii pui intr-un vas separat.
g3oflo
By g3oflo noiembrie 18, 2016 15:35

Abonare stiri

loading...