Slabeste sanatos cu combinatii alimentare

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 06:24
loading...

Story Highlights

  • Slabeste sanatos cu combinatii alimentare

Related Articles

Slabeste sanatos cu combinatii alimentare

Toată viața ai încercat fel și fel de diete, programe de exerciții care să îți lucreze musculatura în mod țintit.

Deși ai un regim de viață echilibrat în care dormi suficient, te hidratezi, te alimentezi corect, este bine să știi ce combinații să faci mai ales la prima masă a zilei pentru a stimula metabolismul să ardă mai multe calorii.

Ciocolata cu măr secretul imunității

Cu siguranță nu te-ai gândit până acum la această combinație. Mărul conține flavonoide iar ciocolata este bogată în antioxidanți, împreună aceste substanțe ajută la o mai bună circulație sangvină, mențin activitatea creierului și sporesc imunitatea.

Ce veste bună, nu? Însă acest aspect trebuie să fie condiționat de doi factori și anume: ciocolata este musai să fie neagră, iar acest amestec trebuie consumat doar dimineața.

Ovăzul combinat cu portocale

Cea mai bună formulă de a ajuta organismul să se curețe de toxine constă într-un bol de terci de ovăz și un pahar de suc de portocale făcut în casă.

Terciul de ovăz îl poți face prin lăsarea la înmuit peste noapte a unei porții de ovăz în lapte de migdale sau apă. Vitamina C din portocale este un bun stimulent pentru imunitatea ta, iar terciul de ovăz  va ajuta la buna funcționare a tranzitului intestinal și îți va asigura senzația de sațietate mai mult timp.

Avocado cu spanac pentru digestie corectă

Grăsimile din avocado ajută la o mai bună absorbție a luteinei și a vitaminei A din spanac. Poți să consumi aceste două alimente sub formă de salată sau sub formă de smoothie la care mai poți adăuga și zeama de la o lămâie.

Țesutul adipos mai ales din jurul taliei și al brațelor se va topi ca prin minune.

În plus combinația de ceai verde cu lămâie va contribui substanțial la creșterea imunității și longevității mai ales datorită aportului de antioxidanți și vitamine ce ți-l oferă.

Salata de roșii de la prânz

Nimic nu se compară mai ales în zilele caniculare cu o salată de roșii la care să adaugi un pic de ulei de măsline și niște oregano.

Asta este tot secretul salatei de roșii pentru a avea o masă sănătoasă, ușoară și să obții o siluetă de invidiat.

Nu te preocupa pentru cantitate, poți să consumi această salată până te saturi, important este să nu o combini cu nimic altceva în schimb.

Carnea se consumă cu rozmarin

Pentru a scădea riscul cancerigen la care te expui atunci când prepari termic carnea mai ales prin prăjire, este recomandat să adaugi o crenguță de rozmarin care nu doar că îi va oferi un gust delicios preparatului tău dar îți va oferi și un aport de vitamine și va facilita digestia.

De asemenea carnea de porc se recomandă a se consuma împreună cu o porție de varză de Bruxelles, deoarece aceasta conține sulforafan ce poate îmbunătăți activitatea seleniului din carnea de porc, în felul acesta oferindu-ți protecție împotriva dezvoltării celulelor canceroase.

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 06:24

Abonare stiri

loading...Save

Save