Si-a pus prietena la incercare, barbatul a ramas socat

g3oflo
By g3oflo august 11, 2017 07:45
loading...

Un milionar a împărtășit o experiență neplăcută pe contul său de Facebook o experienta traita pe pielea lui.

Acesta era într-o relație îndelungată cu o femeie la care tinea foarte mult si ar fi facut orice pentru ea. S-a hotărât să o ceară în căsătorie. Era însă curios în ce măsură averea lui o atrage și s-a gândit să o pună la încercare, înainte de a face pasul cel mare cel de a-i oferi inelul si numele. Însă a avut o surpriză de proporții. Barbatul ia spus fetei ca averea lui s-a prabusit si ca a ramas aproape fara nici un ban conturile lui au fost golilete.

Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui , cred ca nu sunt suficient de atrasa de tine. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” . Dupa ce a auzit ce a avut de spus femeia vietii lui , cea la care tinea mult si o indragea atat de mult , cel mai mult din lumea asta , a realizat ca defapt atractia pe care credea ca o are se datora banilor pe care ii avea, insa tot raul spre bine, a realizat pe cine are alaturi inainte de a face cea mai mare greseala din viata lui.

Femeia s-a arătat mai întâi surprinsă apoi l-a anunțat că relația lor nu mai poate continua din diverse motive si culmea totul s-a intamplat fix atunci cand acesta i-a spus ca nu mai este milionar

In concluzie majoritatea fetelor caut bani, ca ele nu stiu nimic alceva decat sa profite sa minta si sa franga inimi, nu toate sunt asa sunt si femei inteligente bogate care au bani lor cu scoala dar nici ale nus prea departe. Ai grija cu cine umbli ca sar putea sa te trezesti cu inima zdrobita.

g3oflo
By g3oflo august 11, 2017 07:45

Abonare stiri

loading...Save

Save