Sfera misterioasa care leviteaza pe Marte este de origine extraterestra

g3oflo
By g3oflo februarie 28, 2016 05:26
loading...

Story Highlights

  • Sfera misterioasa care leviteaza pe Marte este de origine extraterestra

Related Articles

Sfera misterioasa care leviteaza pe Marte este de origine extraterestra

Multe lucruri bizare se găsesc pe suprafața lui Marte, cele mai multe dintre ele semănând cu structuri pământeşti sau chiar cu ființe vii; între timp, NASA şi oamenii de ştiinţă încearcă să ofere câte o explicație simplă pentru cele mai multe dintre aceste lucruri.

Se poate sa fie o sfera extraterestra care monitorizeaza robotul pamantenilor, uitei si pe astia cu robotul lor ia sa le bagam o sfera ii monitorizam sa vedem ce fac.

Acest obiect ce levitează a fost reperat de robotul Curiosity Mars. O apariţie spectaculoasă, un design sferic care aproape nu are nicio explicaţie. Şi, ca să nu se mai spună că ar fi vorba de o anomalie cauzată de lentila fotografică sau de orice altceva, se pare că obiectul sferic misterios lasă şi o umbră. Conform unor ufologi, această fotografie nu lasă loc de nicio îndoială: e vorba de un robot extraterestru, ce a fost lansat de o specie extraterestră inteligentă, pentru a cerceta acest Univers. Extratereştrii fac cam acelaşi lucru pe care îl facem şi noi, numai că probabil că au parte de o tehnologie mai bună.

Poza NASA a fost analizată de “Paranormal Crucible” de pe YouTube, care a realizat şi un videoclip pe această temă. Citez din descrierea videoclipului:

O posibilă probă extraterestră a fost surprinsă pe planeta Marte de către robotul spaţial NASA Mars Curiosity. Obiectul are o formă sferică şi pare că orbitează deasupra suprafeţei lui Marte. Dacă ne uităm cu atenţie, putem observa clar că obiectul pluteşte deasupra terenului pietros. Putem să-i vedem chiar şi umbra. N-ar fi exclus ca o expediţie extraterestră să se desfăşoare pe Marte. Ţinând cont de interesul acordat de către noi pentru planeta roşie, n-ar fi imposibil să presupunem că şi o altă civilizaţie extraterestră şi-a trimis tehnologia robotică pentru a explora planeta sistemului nostru solar. Dacă acest lucru e adevărat şi se confirmă, atunci asta ar însemna că viaţa extraterestră inteligentă chiar există, fiind trimisă să exploreze existenţa vieţii în vastul Cosmos.
https://youtu.be/GeZOZ-9rFZY

g3oflo
By g3oflo februarie 28, 2016 05:26

Abonare stiri

loading...Save

Save