Sateliti necunoscuti monitorizeaza planeta

g3oflo
By g3oflo ianuarie 29, 2016 16:43
loading...

Sateliti necunoscuti monitorizeaza planeta

satelit pamantSateliti necunoscuti monitorizeaza pamantul.

În anul 1991, a fost descoperit un obiect zburător care nu era de origine terestră. Specialiștii l-au numit geocrucișătorul. Conform calculelor acest obiect ne va face o vizită în 2017, când el se va apropia foarte mult de planeta noastră.

El are o viteză și o rotație anormal de mare. Lungimea sa este de 10 metri.  În anul 1975, el a fost observat pentru prima dată. Atunci s-a apropiat la o distanță de 450000 km față de Pământ.

În anul 1991, obiectul a fost observat apropiindu-se de Pământ, pentru a doua oară. Astronomii susțin că un asteroid nu se apropie de mai multe ori de o planetă. El are o orbită heliocentrică, asemănătoare cu cea a Pământului și odată intrat în orbita acestuia ar fi trebuit să se dezintegreze.

Nu este primul caz de astfel de obiecte necunoscute pe care specialiștii le-au observat pe orbita Pământului. Au fost voci care au susținut că aceste obiecte sunt de natură umană, respectiv, ele ar putea proveni de la navetele spațiale Apollo.

Responsabilii de la NASA afirmă că nu este posibil acest lucru, deoarece părțile care proveneau din navetele spațiale se autodistrug. În 4 octombrie 1957, a fost lansat primul satelit, Sputnik 1. După câteva luni el a transmis fotografii cu obiecte zburătoare necunoscute care se aflau în apropierea sa.
Viteza acestor obiecte necunoscute este de 28000 km/h. Alerta a fost maximă pentru că obiectul s-a apropiat la 600 kilometri față de Pământ.

În anul 1960, un satelit de origine extraterestră a fost fotografiat. El se afla pe orbita Pământului și se deplasa cu o viteză foarte mare. În anul 1961, satelitul a fost văzut cu ajutorul unor telescoape de la mai multe observatoare americane.

Sateliti necunoscuti monitorizeaza planeta

g3oflo
By g3oflo ianuarie 29, 2016 16:43

Abonare stiri

loading...Save

Save