Ridurile din jurul gurii te deranjeaza?

g3oflo
By g3oflo februarie 16, 2017 15:17
loading...

Story Highlights

  • Ridurile din jurul gurii te deranjeaza?

Related Articles

Ridurile din jurul gurii te deranjeaza?

Ridurile din jurul gurii devin din ce in ce mai vizibile pe masura ce imbatranim, pentru ca ligamentele din zona gurii si a barbiei se slabesc si permit tesutului gras din obraji sa se lase. In special daca ai persoane in familie la care ai observat riduri in jurul gurii, exista o sansa foarte mare sa te confrunti si tu cu aceeasi problema. Pe langa mostenirea genetica, alte cauze ale formarii ridurilor din jurul gurii sunt: fluctuatiile frecvente de greutate, fumatul, expunerea la soare si pierderea colagenului si elastinei.
Inainte sa ajungem la tratament, trebuie sa vorbim despre preventie. Este bine sa amanam cat mai mult aparitia ridurilor din jurul gurii avand grija la stilul nostru de viata. De aceea, fumatul trebuie scos din ecuatie, pentru ca toate chimicalele din tigari nu fac decat sa ne distruga colagenul si elastina. De asemenea, trebuie sa ne protejam pielea de actiunea nociva a razelor UV.
Daca ne-am ales deja cu cateva riduri in jurul gurii, exista cateva remedii pentru acasa la care putem apela. Extractul de seminte de struguri este unul dintre ele. Acesta are proprietati antioxidante si reda elasticitatea pielii. Se recomanda masarea zilnica a tenului cu extract de seminte de struguri.
O alta solutie impotriva ridurilor din jurul gurii sunt cremele care contin retinol, acizi alfa-hidroxi sau conezima Q10.
g3oflo
By g3oflo februarie 16, 2017 15:17

Abonare stiri

loading...Save

Save