Reteta pentru cresterea parului

g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 13:34
loading...

Reteta pentru cresterea parului

crestere_parCaderea excesiva a parului este o problema foarte frecventa in zilele noastre, atat la femei, cat si la barbati. Oamenii sunt tot mai stresati, alimentele cotin toxine si multi, multi alt factori sunt responsabili de pierderea parului.

In incercarea de a recastiga aspectul anterior, oamenii apeleaza la tot felul de tratamente, dar majoritatea fara rezultatele dorite. Sigur, o solutie ar fi transplantul de par, insa acesta este foarte costisitor. In randurile de mai jos va propunem un tratament pe care poate nu l-ai incercat.

Masca pentru caderea parului
Ingrediente
2 linguri de ulei de ricin
un galbenus de ou
o lingura de miere

Se amesteca toate ingredientele pana cand obtineti o pasta omogena cu care masati usor radacinile si apoi aplicati produsul si pe restul parului. Acoperiti si lasati-l asa 2-4 ore. Spalati-l in mod normal dupa si repetati aceasta procedura timp de aproximativ doua luni. Rezultatele va vor surprinde.

Uleiul de ricin este folosit de secole in tratamente impotriva caderii parului, pentru ca este un antibacterian si antifungic. Contine, de asemenea acidul ricinoleic, care imbunatateste fluxul de sange din zona scalpului si stimuleaza cresterea parului. Galbenusul, pe de alta parte, contine aminoacizi si proteine, nutrienti de care parul tau are nevoie, iar mierea este un antioxidant puternic.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 13:34

Abonare stiri

loading...Save

Save