Reteta nemteasca care intareste imunitatea

g3oflo
By g3oflo martie 19, 2016 11:51
loading...
reteta nemteasca

Reteta nemteasca care intareste imunitatea

Reteta aceasta este traditional nemteasca, fiind utilizata inca din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, de catre soldatii germani care isi intareau imunitatea si isi tratau diverse probleme de sanatate.
Ulterior, aceasta reteta a fost studiata de oamenii de stiinta, acestia ajungand la concluzia ca ingredientele ce o alcatuiesc pot trata cu succes arteroscleroza, pot reduce nivelul creatininei, pot detoxifia ficatul, pot reduce nivelul colesterolului, pot intari cu adevarat imunitatea, adevarata arma de lupta impotriva racelilor de sezon dar si a intregului organism in general.

 

Cum aceasta reteta poate detoxifia si ficatul incarcat de toxine, cred ca nu mai incape indoiala de eficacitatea ei. Cel mai interesant aspect este ca ingredientele ce o alcatuiesc sunt usor de procurat si sunt sigur ca foarte multi dintre voi chiar le aveti in casa in acest moment:

 

2 lamai cu tot cu coaja

 

o radacina de 2-3 cm de ghimbir proaspat

 

2 capatani de usturoi

 

1 litru de apa

 

Cum se prepara:

 

– Se spala bine lamaile , apoi se taie in cubulete.

 

– Ghimbirul se curata de coaja, apoi se da pe razatoare sau se taie in bucatele mici

 

– Cele doua ingrediente (lamaile si ghimbirul) se pun la blender pana cand se formeaza un fel de pasta.

 

– Pasta rezultata se asaza intr-o cratita peste care se adauga apa

 

– Se fierbe amestecul timp de 15-20 de minute dupa care se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca

 

– Usturoiul se curata de coaja si se spala, apoi se baga si acesta la blender

 

– Pasta rezultata se adauga peste combinatia care a fiert si s-a racit

 

– Se amesteca bine si se lasa deoparte timp de 30 de minute

 

La final, se strecoara si se asaza lichidul rezultat intr-o sticla care se poate inghide ermetic. Se pastreaza la frigider!

 

Se consuma un pahar pe stomacul gol dimineata, cel de-al doilea pahar cu o ora inainte de pranz si ultimul pahar cu o ora inainte de cina. Daca gustul este insuportabil, puteti adauga cate o lingurita de miere la fiecare pahar. Urmati „tratamentul” timp de 2 saptamani!
g3oflo
By g3oflo martie 19, 2016 11:51

Abonare stiri

loading...