Respiratia urat mirositoare din stomac

g3oflo
By g3oflo ianuarie 4, 2016 10:17
loading...

Respiratia urat mirositoare din stomac

miros guraIntotdeauna un look fresh a presupus o respiratie racoritoare, nicidecum urat mirositoare, un zambet radiant si o sanatate orala indubitabila.

Statisticile arata ca mai bine de nouzeci de milioane de persoane sufera de halena cronica. Cauza acestei respiratii urat mirositoare este reprezentata de problemele gingivale si cele de la nivelul limbii.

Adesea, cauza respiratiei urat mirositoare se afla in cavitatea bucala. Mai exact, o serie de bacteriidescompun unele alimente mai greu digerabile ceea ce duce la aparitia respiratiei urat mirositoare. De asemenea, aceasta poate fi cauzata si de uneleboli precum diabetul, problemele de la nivelul faringelui, al plamanilor sau al stomacului.
Inainte de a decide metoda pentru care optati spre a reduce respiratia urat mirositoare trebuie sa consultati un medic specialist care va gasi solutia. In vederea eliminarii bacteriilor, se recomanda pe langa perierea dintilor in mod corect si consultul de specialitate, deoarece medicul stomatolog poate sfatui pacientul sa opteze pentru o intreaga curatare a cavitatii bucale.

Saliva reprezinta un element foarte important in intretinerea respiratiei, deoarece participa la eliminarea particulelor de alimente si a bacteriilor. Dincolo de acest aspect, pe timpul noptii, cand dormim, glandele salivare contribuie la inmultirea severa a bacteriilor din cavitatea orala.

Respiratia urat mirositoare poate fi determinata de varii produse alimentare care trebuie evitate atunci cand este cazul. Printre aceste produse se numara usturoiul, ceapa, cafeaua sau nicotina. De aceea, este recomandat sa se evite consumul acestor produse sau sa se reduca, deoarece mirosul provocat de acestea se mentine pana la 72 de ore de la consumul lor.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 4, 2016 10:17

Abonare stiri

loading...Save

Save