Renunta la diete. Metoda care te ajuta sa slabesti foarte repede

g3oflo
By g3oflo noiembrie 9, 2016 10:41
loading...

Story Highlights

  • Renunta la diete. Metoda care te ajuta sa slabesti foarte repede

Related Articles

dulciuri_dieta

Renunta la diete. Metoda care te ajuta sa slabesti foarte repede

Dietele care presupun să renunți la anumite alimente și să mânânci diverse preparate la ore fixe nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru cei care vor să slăbească. 

În schimb, ai putea adopta o tehnică mai puțin obișnuită, dar care, spun psihologii, dă rezultatele dorite.

În cadrul unui studiu, nutriționiștii au descoperit că persoanele care, înainte de a mânca, își imaginează cum ar arăta ele însele consumând prăjituri, ciocolată, sau bomboane au șanse mari ca după aceea, în realitate, să guste mai puține astfel de dulciuri față de cei care nu s-au gândit la așa ceva și au mâncat pur și simplu delicioasele preparate.

Cercetarea a demonstrat că cei care fac un exercițiu de imaginație și încearcă să ”se vadă” pe ei înșiși din exterior, ca și cum ar fi o persoană diferită, mâncând dulciuri nu vor fi mai tentați să le și consume, reducând, astfel, aportul de calorii.

Motivul? Imaginea pe care ne-o creăm în minte ne scutește de la a ne gândi la gustul și mirosul mâncării, aspecte care ar face preparatul irezistibil. În schimb, ne-am concentra doar pe imaginea noastră, potrivit express.co.uk.

g3oflo
By g3oflo noiembrie 9, 2016 10:41

Abonare stiri

loading...Save

Save