Remedii pentru prevenirea infectiilor bacteriene

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 18:58
loading...

Remedii pentru prevenirea infectiilor bacteriene

7 alimente și remedii din plante pentru prevenirea infecțiilor bacteriene
Bacteriile sunt o parte a vieții. Când ne gândim la aceste microorganisme, ne imaginăm acele boli clasice și infecțiile pe care le-am experimentat cu toții la un moment dat.
Totuși, asta nu este întreaga imagine.

Multe tipuri sunt vitale și foarte bune pentru sănătatea dumneavoastră, menținându-vă sistemul imunitar capabil să vă protejeze de alte tipuri de bacterii care pot provoca o infecție.
Există vreo modalitate de a vă proteja de 100% din infecțiile bacteriene? Ei bine, răspunsul este nu.

Aceste microorganisme se muta și pot deveni chiar rezistente la antibiotice. Sunt, de fapt, cei mai rai și mai mici dușmani ai ființelor umane.
Totuși, ceva ce putem face cu siguranță este să ne întărim sistemul imunitar pe cât posibil cu ceea ce mâncăm.

7 Remedii Interne Pentru A Preveni Infecțiile Bacteriene
Mai jos, vă vom spune care sunt cele mai bune alimente care trebuie incluse în dieta dvs. pentru a preveni infecțiile bacteriene.
1. Probioticele vă ajută să vă protejați de infecții
Adesea neglijăm probioticele naturale din dietele noastre.

Este un lucru obișnuit, de exemplu, să alegeti produsele lactate îmbogățite cu Lactobacillus , în loc să depuneți eforturi pentru a găsi produse care conțin în mod natural.
Ciocolata neagra , varza , kefir si kombucha sunt fantastice in prevenirea infectiilor si in intarirea sistemului imunitar.

2. Aloe vera
Având un pahar de apă caldă cu o lingură de gel de aloe vera este un mod minunat de a te proteja de orice fel de infecții.
Planta de aloe vera este anti-inflamator si antibacterian. De asemenea, oferă o multitudine de vitamine (A, C, B1, B2, B3, B6, B12 și acid folic).
Aceasta conține o gamă fantastică de minerale: calciu, zinc, crom, seleniu, fier, cupru, magneziu .
Toate aceste substanțe nutritive vă vor ajuta să luptați natural împotriva bolilor, fără a fi nevoie să luați suplimente de vitamine.
3. Turmeric
Acest condiment extraordinar, responsabil pentru dăruirea culorii sale galbene strălucitoare, are puteri incredibile de vindecare.
Turmericul acționează ca un agent antibacterian puternic. Pentru a profita la maximum de tot, tot ce trebuie să faceți este să amestecați puțin turmeric cu puțină miere.
Acest remediu va întări sistemul imunitar și vă ajuta să preveniți infecțiile bacteriene.
4. Otet de mere
Începeți să luați astăzi acest remediu simplu: după cea mai mare masă a zilei, puneți o ceașcă de apă (200 ml) împreună cu o lingură de otet de mere (10 ml).
Acest obicei ușor nu va ajuta doar digestia, ci și echilibrează pH-ul corpului pentru a lupta mai eficient impotriva infecțiile bacteriene.
Bucurați-vă corpul cu oțet de mere. Dacă utilizați un soi organic, este chiar mai bine.

5. Ceai de usturoi pentru combaterea infecțiilor
Dacă nu ați mai facut niciodată ceai de usturoi, este timpul. Este ușor de făcut și oferă cantități mari de vitamine (A, B1, B2 și C) și antioxidanți.
Majoritatea oamenilor știu că usturoiul este un excelent antibiotic natural.
Dacă faceți pasul și îl preparati de două sau trei ori pe săptămână, veți preveni sau scurta răcelile și gripa.
În antichitate, soldații greci beau ceai de usturoi după lupte pentru a vindeca infecțiile. Deci, de ce nu facem acest lucru obișnuit după „bătăliile” noastre de lucru?
6. Suc De Afine
Afinele au un gust minunat și cel mai important, ajuta la combaterea infecțiilor.
Una dintre cele mai cunoscute puteri este capacitatea lor de a vă ajuta atunci când aveți o infecție bacteriană.
Aciditatea afinelor este un semn al beneficiilor lor pentru sănătate.Continutul ridicat de proathocyanidin,un tip de flavonol,ajuta la vindecarea cistitei.
7. Lămâi
Un lucru care merită un loc pe orice listă de remedii naturale pentru infecții bacteriene este fructul de lamaie .
Sucul de lamaie proaspăt este foarte bun în tratarea infecțiilor tractului respirator.
Acum, trebuie să recunoaștem că vitamina C nu vă protejează 100% de gâtul inflamat și durere. Cu toate acestea, aceasta va ajuta la vindecarea infecțiilor mai repede și la prevenirea excesului de antibiotice, ceea ce de-a lungul timpului vă slăbește sistemul imunitar.

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 18:58

Abonare stiri

loading...Save

Save