Refugiatii trebuie sa se intoarca in tarile lor

g3oflo
By g3oflo ianuarie 31, 2016 09:40
loading...

Refugiatii trebuie sa se intoarca in tarile lor

merkel-telefonMerkel, avertisment pentru imigranți: ”Vă veţi întoarce în ţara voastră de origine” nu stiu la ce ia mai pus sa vina in Germania.

În timp ce popularitatea cancelarului german Angela Merkel este în continuă scădere, aceasta a lansat ieri un avertisment la adresa imigranților.

Cancelarul Angela Merkel a încercat ieri să tempereze criticile tot mai virulente la adresa politicii sale a uşilor deschise faţă de refugiaţi, insistând că solicitanţii de azil originari din Siria şi Irak se vor întoarce acasă după încheierea războaielor din ţările lor.

Merkel a declarat că – în pofida eforturilor în vederea integrării refugiaţilor şi ajutorului care le este acordat – este important să sublinieze că aceştia au primit permisiunea să rămână în Germania pentru o perioadă limitată de timp.

Este necesar să le spunem oamenilor că este vorba despre un statut de rezidenţă temporară şi că ne aşteptăm ca odată ce va fi pace în Siria din nou, odată de SI va fi fost înfrânt în Irak, vă veţi întoarce în ţara voastră de origine ştiind că aţi câştigat“, a declarat ea la un miting al membrilor CDU în landul Mecklenburg-Pomerania de Vest.

Ea a anunţat că 70% dintre persoanele care s-au refugiat în Germania din calea războiului din fosta Iugoslavie, în anii ’90, s-au întors în ţările lor de origine.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 31, 2016 09:40

Abonare stiri

loading...Save

Save