Protectie antioxidanta cu aceste doua produse, comanda

g3oflo
By g3oflo mai 13, 2017 09:17
loading...

Story Highlights

  • Protectie antioxidanta cu aceste doua produse, comanda

Related Articles

Protectie antioxidanta cu aceste doua produse, comanda

Salut, sunt dispus sa scriu acest articol pentru a distribui mai departe produsul CORE. Oamenii de știință din toată lumea au studiat și au descoperit beneficiile ingredientelor din Core și continuă să fie descoperite mai multe beneficii.

Ce este produsul Core?
Core este al doilea produs revoluționar Rain. Acesta conține nutriție concentrată de înaltă calitate, într-un pachet compact de aproximativ 30 de ml. Core include unele dintre cele mai bune verdețuri și semințe ale pământului, fiecare cu propria lor reputație clinică pentru îmbunătățirea funcțiilor de sănătate, de curățare și de detoxifiere și care furnizează aproape toate vitaminele și mineralele esențiale. Acesta este un super-aliment la calitatea cea mai bună.

DE 3X MAI MULTĂ PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ TOTALĂ DECÂT A FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR CELE MAI CONSUMATE,  este recomandat pentru sportivi si pentru slabire.

Core este un produs care combină: clorofilină, aloe vera, spirulină, iarbă de grâu, semințe de merișor, semințe de armurariu, varză Kale, semințe de chimion negru, chlorella și păpădie. Fiecare ingredient contribuie la o anumită funcție de sănătate și are un puternic efect fortifiant și de curățare a organelor corpului. De exemplu, Spirulina promovează funcția creierului în timp ce Kale ajută la digestia grăsimilor iar semințele de Armurariu sunt cunoscute pentru proprietățile lor de apărare a ficatului.
Având în vedere formula sa unică pe bază de semințe, ne-am așteptat ca produsul CORE să aibă o concentrație mare de proantocianidine (PAC). Am avut dreptate. Rezultatele testelor arată că concentrația de PAC în CORE este 1,67 ori mai mare decât media pentru topul de 20 de fructe recomandate de USDA, în funcție de nivelurile de PAC.

Deci practic nu mia venit sa cred ca am fost la o intalnire (interviu)  o doamna si un domn miau dat sa beau dintr-un plic cu un lichid rosu, miau zis ca e natural si ca e un extract de seminte, lam deschis am baut si avea un gust ciudat dar bun, produs american venit in Romaia pentru a schimba sanatatea romanului nostru, ce pum face pentru a avea acest produs

Cum ai putea sa comanzi acest produs, ele sunt mai multe dar doua dintre ele sunt cele mai recomandate,

Americanii fac reducere la mai multe cutii cumparate primesti gratis cateva cutii

g3oflo
By g3oflo mai 13, 2017 09:17

Abonare stiri

loading...Save

Save