Profetii ale lui Nostradamus pentru anul 2016

g3oflo
By g3oflo ianuarie 1, 2016 22:15
loading...

Profetii ale lui Nostradamus pentru anul 2016

nostradamusNostradamus este considerat unul dintre cei mai mari profeți ai omenirii. A trăit în secolul al XVI-lea în Franța și a fost capabil să vadă viitorul, motiv pentru care a lăsat moștenire o serie de catrene care au prevăzut cu acuratețe evenimentele majore.

Printre acestea se numără decăderea lui Napoleon, accesiunea lui Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy sau chiar evenimente tragice soldate cu prăbuşirea turnurilor gemene Word Trade Center.

Pentru anul care abia a început, Nostradamus a realizat mai multe profeții. Dacă acestea se vor întâmpla sau nu, doar timpul va decide. Iată care sunt cele mai interesante profeții pentru 2016:

Barack Obama, ultimul președinte al SUA

Nostradamus a prezis că în 2013 Obama va deveni președintele SUA pentru ca 3 ani mai târziu acesta să devină ultimul pe care l-a avut SUA. Ce se va întâmpla? Nu se poate spune cu exactitate, pentru că profeția fie nu este pe deplin înțeleasă sau nu este completă.

Fenomene meteorologice stranii

Se pare că fenomenele meteorologice inexplicabile vor continua și în 2016. Nostradamus a prezis că nivelul oceanului planetar va crește, iar numeroase zone vor fi inundate. Pe lângă acest aspect, se pare că și alte fenomene naturale precum cutremure, erupții vulcanice sau chiar decalarea anotimpurilor vor marca anul care abia a început.

Alinierea planetelor

Nu se poate spune cu exactitate ceea ce a înțeles Nostradamus prin alinierea planetelor, dar este cert că aceste fenomene se vor produce în 2016. În urma acestui proces, Terra va fi zguduită de numeroase cutremure, care probabil vor face numeroase pagube materiale.

Orientul Mijlociu arde

2016 este anul în care petrolul din Orientul Mijlociu va arde în urma unor bombardamente de amploare. De partea cealaltă, numeroase avioane vor fi doborâte în această zonă. Nu trebuie să uităm că în prezent numeroase țări din Orientul Mijlociu se află în prag de război.

Jocuri de culise la Casa Albă

Conform unei alte profeții realizată de Nostradamus, Casa Albă plănuiește distrugerea lumii. Această manevră este asemănătoare unui joc de șah, unde ţările cheie vor fi distruse din motive inventate. Acest scenariu este posibil, mai ales dacă privim exemplul Irakului sau Afganistanului.

Rusia va ajuta Europa în războiul cu forțele răului

Această profeție probabil că s-a îndeplinit deja, dacă ținem cont că Rusia luptă împreună cu alte state din Europa împotriva ISIS. Nostradamus face aluzie că un rege din Aquilon (Rusia) va ajuta omenirea în lupta contra răului. Este la îndemâna oricui să realizeze că Nostradamus s-a referit la ceea ce se petrece în prezent în Siria.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 1, 2016 22:15

Abonare stiri

loading...Save

Save