Pisicile pot vedea fantome, spectre sau fiintele-umbra din alte dimensiuni

g3oflo
By g3oflo august 11, 2017 06:55
loading...

Story Highlights

  • Pisicile pot vedea fantome, spectre sau fiintele-umbra din alte dimensiuni

Related Articles

Pisicile pot vedea fantome, spectre sau fiintele-umbra din alte dimensiuni

Știința oficială recunoaște acum că pisicile sunt capabile să vadă frecvențe pe care oamenii nu o pot face. Prin urmare, ele pot fi, de asemenea, capabile să detecteze energiile și alte ființe, lucru de care oamenii nu sunt capabili.

E simplu: explicația științifică este aceea că pisicile și câinii pot vedea mai multe tipuri de lumină pe care ochii oamenilor nu sunt în stare să o facă. Precum se știe, există mai multe lungimi de undă pe care oamenii nu le pot observa. Până de curând, se credea că toate mamiferele aveau ochi asemănători cu oamenii, incapabili de a vedea razele ultraviolete, dar studii noi au indicat faptul că acest lucru nu este adevărat.

Biologii de la City University din Londra, Marea Britanie, au furnizat aceste dovezi pentru această diferență de vedere între oameni şi pisici cu câțiva ani în urmă. Potrivit site-ului Pet MD: “Ai simțit vreodată că pisica sau câinele vostru pot vedea ceva ce voi nu vedeţi? Potrivit unui nou studiu, pisicile, câinii și alte mamifere pot vedea lumina ultravioletă (UV), ceea ce deschide o lume cu totul diferită decât cea pe care noi o vedem. Razele UV au o lungime de undă mai mică decât radiaţiile luminii percepute de ochiul omenesc. Oamenii au un cristalin care împiedică razele UV să ajungă la retină. S-a crezut anterior că majoritatea mamiferelor au cristalinul similar oamenilor. Oamenii de știință au studiat cristalinul mamiferelor moarte, (pisici, câini, maimuțe, urşi panda, arici și dihori). Cercetând cât de multă lumină poate trece prin lentilă pentru a ajunge la retină, ei au ajuns la concluzia că unele mamifere considerate anterior că nu au capacitatea de a vedea razele UV, de fapt pot să o facă”.

Cu toate acestea, mulți oameni cred că există mai mult decât acest fenomen, iar pentru a-l înțelege pe deplin, trebuie să ne îndreptăm spre domeniul metafizic. Proprietarii de pisici ştiu că aceste animale interacționează adesea cu lucruri care, în ochii noștri, nu există. Ele dau în aer cu lăbuţele, par că urmăresc lucruri invizibile cu ochii sau fac zgomote ciudate asupra lucrurilor pe care noi nu le putem vedea.

Mai mulţi cercetători în paranormal au confirmat faptul că pisicile pot vedea fantome, spectre sau “fiinţele-umbră” din alte dimensiuni.

g3oflo
By g3oflo august 11, 2017 06:55

Abonare stiri

loading...Save

Save