Piramida Neagra din Gizeh disparuta fara urma

g3oflo
By g3oflo februarie 7, 2017 10:09
loading...

Piramida Neagra din Gizeh disparuta fara urma

Atunci când ne referim la piramidele egiptene, ne gândim la cele trei de pe platoul din Gizeh. Textele antice susțin că în trecut au existat 4 piramide pe platou, cele trei pe care le cunoaștem și încă una neagră, care a dispărut misterios.

Povestea piramidei Negre a început în 1700, când exploratorul danez Frederic Norden a ajuns pe platoul din Gizeh. Consemnările sale sunt grăitoare pentru că a realizat mai multe desene în care există patru piramide, cele trei pe care le cunoaștem în ziua de astăzi și încă una neagră.

Exploratorul danez a scris și o carte despre călătoriile sale. Se intitulează ” Călătorii în Egipt și Nubia ” și acolo există informații interesante despre piramida dispărută fără urmă.

Specialiștii din ziua de astăzi contestă cu vehemență ceea ce Norden a văzut în urmă cu peste 300 de ani. Ei sugerează că o asemenea piramidă nu avea cum să existe și probabil că Norden a confundat-o cu altceva.

 

Această ipoteză pare reală până în punctul în care putem spune că piramida Neagră nu a fost de fapt o piramidă, ci cu totul altceva. Nu s-au găsit niciodată urme că ea ar fi existat și din această cauză putem să înaintăm ideea că exploratorul danez ar fi văzut o posibilă navă extraterestră în formă de piramidă.

 

Desenele sale sunt mai mult decât grăitoare și este limpede că acesta nu ar fi putut să se înșele pentru că era însoțit de mai mulți cercetători. Cu toate acestea, piramida Neagră a existat dar nu a fost o piramidă, ci mai mult de atât.

Trebuie să menționăm că avioanele cu reacție despre care scriau vechii indieni și pe care le numeau Vimana aveau forma unei piramide. Acestea nu erau avioane obișnuite, ci puteau să traverseze sistemul solar într-un timp foarte scurt.

Nu se poate spune cu exactitate originea lor și nici specia extraterestră pe care le-a creat, pentru că nu se menționează în textele antice, dar este cert că s-a folosit tehnologie pe care nici noi, în prezent, nu o deținem.

Așadar, dezbaterea cu privire la a patra piramidă tinde să prindă o nouă ipoteză și să genereze noi întrebări. De ce Norden a văzut-o pe cea de-a patra piramidă neagră, adică diferite de celelalte?

 

Cum a fost posibil să dispară și nicio bucată de gresie sau granit să nu rămână în urmă? Probabil pentru că nu a fost vorba nicio secundă despre o piramidă, ci despre Vimana.

g3oflo
By g3oflo februarie 7, 2017 10:09

Abonare stiri

loading...Save

Save