Pelinita eficienta impotriva mai multor forme de cancer

g3oflo
By g3oflo iulie 13, 2016 08:55
loading...

Story Highlights

  • Pelinita eficienta impotriva mai multor forme de cancer

Related Articles

pelinita

Pelinita eficienta impotriva mai multor forme de cancer

Pelinita, nafurica, coada raiului, lemnisor, lemnul Maicii Domnului, mateluta, matura Maicii Preciste, matura raiului, tamaioara, tamaita. Sub aceste denumiri se ascunde o planta miraculoasa, pentru ca in doar in 16 ore poate distruge celulele canceroase in proportie de 98%. Nu singura, ci in combinatie cu fierul. Pelinita distruge 28% din celulele purtatoare de cancer, iar combinata cu fierul, rezultatele sunt amplificate.

Pelinita (Artemisia annua) este o planta ierboasa din familia Compositae. Creste pe terenuri virane, pe langa case si grajduri, pe terenuri necultivate de la tara. In China antica, planta era utilizata in scopuri medicinale, fiind folosita pentru tratarea racelii si a malariei.

Substanta activa a acestei plante se numeste artemisinina. Prima data a fost izolata in anul 1972, de catre savantii chinezi, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei in timpul Razboiului din Vietnam. Artemisinina este un antimalaric recunoscut, fiind eficienta in lupta impotriva tulpinilor de Plasmodium sp cu rezistenta medicamentoasa.

Frunzele si florile plantei, recoltate si uscate la umbra, au efecte antiseptice, digestive, febrifuge, antibacteriene.
Pelinita este antihemoragica, consolideaza musculatura, iar semintele sale sunt bune pentru boli de ochi, raceli pe timpul verii, malarie, dizenterie. Extern, se foloseste in cazurile de raie sau abcese.

Eficienta impotriva mai multor forme de cancer
Dupa cele mai noi cercetari stiintifice, reiese ca leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la san, cancerul la prostata, tumorile cerebrale si cancer la rinichi raspund bine la tratamentul cu pelinita. Planta este eficienta si in tratarea cancerului la pancreas.

Fierul se acumuleaza in celulele canceroase datorita receptorilor de transferina care le ajuta in procesul de diviziune celulara. Si celulele normale au, de asemenea, acesti receptori, dar artemisina, in combinatei cu fierul poate distruge aceste celule, fara sa le afecteze pe cele sanatoase.

In ansamblu, pelinita a fost testata pe 55 de tipuri de celule canceroase – efecte pozitive a avut si in cazuri de cancer laringian, cancer osos si cancer pulmonar. In mod evident, are proprietatea de a reduce tumorile canceroase.

Modalitati de administrare
Pulbere: se ia cate un varf de cutit inainte de mancare ca tonic stomahic.

Infuzie: se face dintr-o lingurita de planta la o cana de apa clocotita. Se bea fractionat o ceasca pe zi ca tonic stomahic, pentru pofta de mancare, ca depurativ, hipotensiv etc.

Planta poate da nastere la intoxicatii chiar mortale, manifestate mai ales prin hepatonefrite, insotite de fenomene convulsive. Respectati dozele prescrise si nu faceti tratamente indelungate.

Alte utilizari: pusa intre haine, alunga moliile, in pat combate puricii, iar excursionistii o pot pune in incaltaminte pentru combaterea transpiratiei si a oboselii picioarelor.

g3oflo
By g3oflo iulie 13, 2016 08:55

Abonare stiri

loading...Save

Save