OZN-urile sfideaza legile fizicii, ei calatoresc mult

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 06:28
loading...

Story Highlights

  • OZN-urile sfideaza legile fizicii, ei calatoresc mult

Related Articles

OZN-urile sfideaza legile fizicii, ei calatoresc mult

Atunci când vorbim despre fenomene extraterestre suntem interesați și cei care susținem teoria existenței civilizațiilor extraterestre și cei care suntem sceptici și negăm această teorie.

Cei care au fost martori la apariția OZN-urilor sau care studiază acest fenomen, au concluzionat că OZN-urile au capacitatea neexplicabilă de a se dematerializa, de a-și schimba forma, de a se deviza în sfere luminoase sau magnetice.

OZN-urile sfidează legile fizicii. Este o afirmație greu de înțeles pentru mulți dintre noi. Ce tip de tehnologie sau de energie utilizează extratereștri pentru a ajunge la niște performanțe inimaginabile?

Extratereștrii au capacitatea de a deforma timpul și spațiul susține cercetătorul Devenport. El a plecat de la teoria lui Einstein conform căreia gravitația curbează lumina. În consecință, o forță care curbează lumina, care face parte din spațiu, poate curba și timpul, pentru că spațiul și timpul sunt inseparabile. Ele constituie un continuum.

Din aceste cauze care rămân un mister pentru omenire, au fost lansate fel de fel de ipoteze. Unele dintre acestea pot fi probate prin repetitivitatea lor. În zonele unde există mine de uraniu, au fost raportate multe cazuri de astfel de apariții. Se presupune că uraniul ar fi o sursă de energie pentru OZN-uri.

Alte apariții au fost semnalate în zonele cu anomalii ale câmpului gravitațional, unde au fost înregistrate modificări magnetice sau electrice. Nu se cunoaște dacă aceste anomalii au fost generate de OZN-uri sau OZN-urile sunt atrase de astfel de zone.

Recent, mai mulți cercetători canadieni au lansat teoria conform căreia apariția OZN-urilor sunt fenomene paranormale. Pătrunderea lor în realitatea noastră se realizează la intersecția dimensiunilor alternative.

Zonele unde există astfel de intersecții au fost marcate de vechile civilizații cu piramide, dolme, structuri megalitice sau linii precum cele de la Nazca.

Acestea sunt zone de trecere către a patra dimensiune, zona sublimului, a invizibilului.
Despre OZN-uri se spune că vin dintr-o anti-lume, guvernată de liniște, unde timpul are alte dimensiuni.

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 06:28

Abonare stiri

loading...Save

Save