Omul luminat de Dumnezeu

g3oflo
By g3oflo august 24, 2016 08:27
loading...

Arsenie-BocaOmul luminat de Dumnezeu

Ucenicul parintelui Arsenie Boca face dezvaluiri zguduitoare despre acesta si puterea sa de la Dumnezeu pentru a vindeca oamenii.

In a patra saptamana a Postului Sfintelor Pasti, staretul Ghelasie al Manastirii Sfantul Dumitru de langa Sighisoara, care i-a fost alaturi lui Arsenie Boca, vorbeste in premiera nationala despre minunile savarsite de sfantul parinte, despre tainele pe care acesta i le-a lasat cu limba de moarte, despre cum ii poate ajuta pe oameni din mormant.

„Parintele avea darul inaintevederii, curat, clar! Nu putea nimeni sa zica ca parintele bajbaie”, isi aminteste staretul Ghelasie.

Ucenic al parintelui Arsenie Boca, staretul Ghelasie isi aminteste despre el ca era un om „aspru-bun” si ca inca din timpul vietii a spus ca, dupa moarte, va veghea asupra romanilor.

In constiinta crestinilor ortodocsi numele Arsenie Boca este ca un fulger divin, binecuvantat de Dumnezeu. A reusit inca din tinerete sa fie perceput de cei care l-au cunoscut drept un fenomen exceptional.

De la infatisare, pana la ganduri si fapte, totul parea din alta lume.

„Eu va pot spune ca l-am auzit de multe ori zicand «ma, dupa ce oi pleca din lumea asta, sa ma chemati, ca am sa va ajut mai mult ca de acolo nu ma mai opreste nimenea»”, povesteste staretul Ghelasie.

g3oflo
By g3oflo august 24, 2016 08:27

Abonare stiri

loading...Save

Save