Ochiul care vede tot, glanda din frunte

g3oflo
By g3oflo noiembrie 15, 2016 14:08
loading...

glanda-pineala

Ochiul care vede tot, glanda din frunte

Glanda pineală este un subiect despre care s-a scris mult însă, oamenii de știință au în continuare multe semne de întrebare la care se așteaptă un răspuns.

Glanda pineală are forma unui con de pin, are dimensiuni mici și secretă melatonină care are un rol important în reglarea ritmului biologic. Melatonină se produce în special noaptea.

Glanda se dezvoltă până când corpul uman atinge vârsta de doi ani. Filosoful francez Rene Decartes considera că glanda pineală este lăcașul sufletului. În mitologie, glanda era asemuită cu cel de al treilea ochi. Se considera că prin al treilea ochi, omul poate comunica cu divinitatea.

Forța vitală intră în fetus în a șaptea săptămână de viață și este momentul în care glanda pineală prinde forță, începe să se dezvolte. Glanda pineală este acționată de lumină și acționează alături de hipotalamus, coordonând setea, foamea, dorința sexuală, orologiul biologic care determină procesul de îmbătrânire.

Glanda este considerată cea mai puternică sursă de energie eterică, este locul unde se declanșează energiile supranaturale ale organismului. Glanda asigură dezvoltarea unei conștiințe superioare.

Glanda pineală este considerată cea mai magnetică parte a corpului, dat fiind cantitatea mare de apă din care este compusă.
Una dintre cele mai importante statui din piața centrală de la Vatican reprezintă un con de pin. Are o înălțime de patru metri și se spune că există o strânsă legătură cu cel de al treilea ochi, este un omagiu adus spiritualității și conștiinței superioare.

Se spune că este simbolul comuniunii dintre cer și pământ, dintre trup și spiritualitate. Simbolul conului de pin este întâlnit și la sumerieni, egipteni, buddhiştii sau francmasoni.

Glanda pineală a mai fost numită ochiul care vede tot. Unele temple budhiste au forma unui con de pin, unde lumina are o reflecție excepțională.

Glanda pineală are capacitatea de a detecta dimensiunile invizibile ale unui univers misterios, necunoscut. Glanda a fost asemuită cu cristalele de apatită care au o rezonanță deosebită.

 

Cercetătorii au mai descoperit că fiecare individ are o glandă pineală unică, precum amprenta, culoarea ochilor sau firul de păr. Odată cu reducerea secreției de melatonină, glanda începe să se calcifieze. În organism apar primele semne ale acestui fenomen, depresie, anxietate, schizofrenie, bulimie.

g3oflo
By g3oflo noiembrie 15, 2016 14:08

Abonare stiri

loading...Save

Save