Obiecte extreme, Nibiru, Xena si Hercolubus

g3oflo
By g3oflo februarie 16, 2017 17:44
loading...

Obiecte extreme, Nibiru, Xena si Hercolubus

Planeta X mai este numită Nibiru, Xena, Hercolubus. Vă prezentăm rezumatul unui articol publicat de un specialist francez cu privire la misterioasa planetă.

Nibiru are o masă de aproape patru ori mai mare ca cea a planetei Jupiter. Densitatea și compoziția sunt necunoscute.
Ea este înconjurată în deplasarea sa de șapte sateliți și un număr incalculabil de asteroizi și meteoriți. Ea se roteşte în sensul acelor de ceas și are o orbită excentrică.

În anul 2009, specialiștii de la NASA au observat că unul dintre inelele planetei Saturn s-a distorsionat cu 27 de grade. În 1 decembrie 2010, pe suprafața planetei Saturn a fost observată o mega furtună. În iunie 2011, orbita planetei Saturn se modifică cu 30 de grade, iar la sfârşitul lunii, modificarea era cu 90 de grade.

În anul 2007, NASA monitorizează Elenin și constată că mișcarea acestuia a antrenat o multitudine de asteroizi. Se mai observă un corp misterios de dimensiuni mari care se deplasează în spatele lui Elenin, la un decalaj de doi ani.

În septembrie 2011, Nibiru s-a apropiat de Soare și a fost eclipsată de acesta. În iunie 2012, Nibiru părăseşte regiunea saturniană și se îndreaptă către Marte.

David Meade este autorul cărții Planeta X sosește în 2017. Acesta vorbește despre o posibilă coliziune cu Pământul în octombrie 2017. Alți specialiști nu susțin această teză, dar sunt de acord că în 2017 se pot produce furtuni de intensitate mare și scoarța Pământului se poate fisura în anumite zone. Se mai pot înregistra temperaturi mai ridicate față de cele obișnuite.

NASA nu a dat informații referitor la producerea acestor fenomene. În 2015, NASA a confirmat informațiile ajunse în presă cu privire la anumite anomalii care se produc pe Pământ. Informațiile se refereau la influența gravitațională pe care o exercită Nibiru.

Sunt specialiști care susțin că aceste influențe asupra planetei au început în anul 1996. De atunci s-au amplificat activitatea vulcanică și seismele.

În anul 2014, profesorul spaniol Carlos de la Funte Marcos semnala prezența a două obiecte trans-neptuniene care se ascund după Pluton. El le numea obiecte extreme.

În anul 1988, NASA a lansat proiectul New Horizons. Oficial s-a spus că nava spațială are ca destinație centura Kuiper și Pluton, în realitate, destinația a fost planeta Nibiru. Doi ani mai târziu, NASA a comunicat că planeta Nibiru nu există.

Toate aceste declarații care se contraziceau au alimentat tot felul de teorii ale conspirației. Există voci care susțin că NASA nu dă publicității ceea ce știe despre Nibiru, pentru a nu crea panică. Tăcerea e de aur.

g3oflo
By g3oflo februarie 16, 2017 17:44

Abonare stiri

loading...Save

Save