Mod de preparare ser pentru riduri

g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 14:14
loading...

Mod de preparare ser pentru riduri

riduri-ochiUleiul de argan este bogat in triterpenoizi, substante active care protejeaza pielea de inflamatii, de actiunea razelor UV si de cicatrici. Uleiul contine in proportie de 80% acizi grasi esentiali, si este mai putin predispus la oxidare comparativ cu uleiul de masline. Uleiul de argan contine inclusiv steroli, compusi ce contribuie la echilibrarea metabolismului pielii, reducerea inflamatiilor si hidratare.

 

Efectul de prevenire si combatere a imbatranirii premature a pielii se datoreaza cantitatilor foarte mari de vitamina E si antioxidanti continute de acest ulei. Antioxidantii din compozitia neutralizeaza actiunea radicalilor liberi. Una peste alta, uleiul de argan este pe buna dreptate cel mai bun produs natural pentru reducerea ridurilor si intinerirea pielii.

Modul de preparare a serului uleios
Cel mai bun remediu natural pentru reducerea ridurilor consta in aplicarea de masti pe baza de ulei de argan sau de masline. Desi uleiul de masline detine proprietati similare, cel mai indicat este sa folosesti ulei de argan in combinatie cu vitamina E.
Ingrediente:
• 50 ml de ulei de argan (sau de masline) pur
• 5 capsule de vitamina E
• 2 tampoane de vata de bumbac
Adauga continutul a 5 capsule de vitamina E la 50 ml de ulei pur de argan sau de masline si amesteca bine ingredientele. Imbiba in ulei un disc de vata de bumbac si aplica-l pe zona din jurul ochilor. Mentine-l in contact cu pielea timp de mininum 10 minute. In urma, indeparteaza tamponul de vata si maseaza pielea usor cu degetele. Este important sa nu clatesti pielea cu apa in urma acestui procedeu; sterge doar surplusul de ulei cu o batista moale de hartie.
Procedeul poate fi pus in aplicare zilnic, preferabil seara inainte de culcare. Ai grija, in schimb, sa folosesti cantitati mici de ulei! Folosirea cu regularitate a acestui ser regenerant confera pielii o mai buna elasticitate, o hidratare in profunzime, precum si un aspect neted si luminos fara riduri vizibile.
g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 14:14

Abonare stiri

loading...Save

Save