Mersul pe bicicleta mentine inima sanatoasa

g3oflo
By g3oflo februarie 14, 2016 19:48
loading...

mers-bicicleta

Mersul pe bicicleta mentine inima sanatoasa

Sportul cu bicicleta este indicat si persoanelor care au probleme cu articulatiile

Ciclismul regulat te poate ajuta să pierzi în greutate, poate reduce stresul și îți poate îmbunătăți condiția fizică.

Ciclismul este activitatea ce se află pe locul trei în lume ca popularitate, estimându-se că 560 milioane de persoane efectuează cel puțin o plimbare cu bicicleta în fiecare lună.

Ca o formă de exercițiu, ciclismul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Copiii, pensionarii, sau persoanele cu handicap se pot bucura de toate beneficiile mersului cu bicicleta, dacă au echipamentul potrivit. Mersul cu bicicleta este unul dintre cele mai simple moduri de a include exercițiul fizic în rutina de zi cu zi, deoarece este, de asemenea, o formă de transport rapidă și eficientă. Aceasta îți economisește bani, te menține în formă și este excelentă pentru mediul înconjurător.

E o formă de exercițiu cu impact redus, fiind mult mai ușoară pentru articulații decât alergatul sau alte activități cu impact aerobic ridicat. Dar totuși vă ajută să aveți o formă fizică bună.

De exemplu, o persoană care are o greutate de 80 kg., va arde mai mult de 650 de calorii într-o oră de mers pe bicicletă și își va tonifia atât picioarele cât și posteriorul. Dacă circuli pe dealuri sau off-road, vei lucra, de asemenea și partea superioară a corpului.

Cel mai bun mod de a construi rezistență cardiovasculară pe bicicletă, este de a merge cel puțin 150 de minute în fiecare săptămână. De exemplu, ai putea începe ciclul cu câteva zile pe săptămână sau poți face câteva plimbări scurte în timpul săptămânii, cu o plimbare mai lungă, la sfârșit de săptămână. Te asigurăm că vei simți în curând beneficiile.

g3oflo
By g3oflo februarie 14, 2016 19:48

Abonare stiri

loading...Save

Save