Masinarii venite dintr-o alta lume

g3oflo
By g3oflo aprilie 25, 2017 16:32
loading...

Masinarii venite dintr-o alta lume

În august 1954, în Tanararive, Madagascar, a fost înregistrat un fenomen care a afectat întreg orașul. Deasupra orașului a fost observat un OZN care a survolat silențios la joasă altitudine toată zona.

Pe măsură ce se deplasa, luminile din oraș se stingeau. Orașul a rămas în beznă preț de mai multe zeci de minute. Când misteriosul obiect a dispărut, orașul a revenit la normalitate, toate sursele de energie electrică funcționau.

Obiectul avea un fuzelaj sub formă de țigară, având strălucirea aluminiului. În spatele obiectului la o distanță de 50 de metri apăreau scântei intermitente de culoare portocalie. În oraș a fost o tăcere generală, cu toate că oamenii erau panicați. Timp de câteva zeci de minute au rămas muți și incapabili să reacționeze.

Conform estimărilor, obiectul s-a deplasat cu o viteză mică, la joasă altitudine, iar în momentul în care a survolat grădina zoologică animalele au devenit agitate, unele dintre ele încercând să rupă gardurile de protecţie.

Omul de știință Campagnat, care s-a aflat în oraș, a declarat că luminile s-au stins pe măsură ce obiectul survola orașul.

Istoria s-a repetat în anul 1957, pe o autostradă din Texas, SUA, atunci când un obiect zburător a survolat autostrada și zeci de automobile au avut pană de motor. OZN-urile produc un efect electromagnetic care ne afectează. Chiar dacă ele se deplasează cu viteze mari, nu produc bang-ul sonic, așa cum prevăd legile fizicii.

Din punct de vedere al fizicienilor se produce imposibilul. Mulți piloți au relatat faptul că au întâlnit OZN-uri care se deplasau cu viteze de 4800 mile/h și bang-ul sonIC nu se producea. Conform legilor fizicii ar fi trebuit să se producă un bang sonic devastator.

Toate aceste fenomene nu pot fi explicate prin mijloace convenționale. Avioane de vânătoare performante au încercat să doboare misterioasele obiecte.

Din păcate, viteza lor, zborul în zig zag, mișcarea în cerc sau manevrele bruște au făcut ca toate aceste demersuri să nu aibă rezultat. În multe din aceste cazuri, avioanele de vânătoare au rămas în mod ciudat fără combustibil.

g3oflo
By g3oflo aprilie 25, 2017 16:32

Abonare stiri

loading...Save

Save