Mancatul in oras este un stil de viata nesanatos

g3oflo
By g3oflo august 26, 2016 21:28
loading...

Story Highlights

  • Mancatul in oras este un stil de viata nesanatos

Related Articles

fast-foodMancatul in oras este un stil de viata nesanatos

Noi oamenii trebuie sa stim ce sa mancam si cand sa mancam.
Aproximativ 73% dintre bucurestenii care iau masa in oras in mod regulat prefera „sa se rasfete” cand merg la restaurant, comandand preparate nesanatoase, potrivit rezultatelor unui studiu.

Cand vii de la tara stii cum sa iti prepari singur mancarea cu o ceapa si niste legume si pac tocanita, si nu este nevoie de un buget mare sa iti faci singur mancare.
Bucurestenii comanda multe feluri de mancaruri nesanatoase asta pentru ca nu sunt in stare sa isi faca singur sau le este lene si ca au bani se duc sa pape in oras.
Habar nu au ce mananca si cum prepara aia de la restaurant mancarea, nespatala cu vase pline cu microbi mancarea este pusa cu mana nespalata si bucuresteanul nostru mandru mananca lacom si da banu gros.
Mai ales in magazinele Mega Image unde baghetee si chiflele sunt aruncate in carutul cu marfa si bagate in cuptor  dupa vine cu manusa de plastic si le baga frumos in vitrina dar ele sunt tinute in conditii mizere paine si toate alea.
Corpul nostru reprezinta o unitate complexa ce vede, aude si simte. Noi trebuie sa mancam ce nea dat Domnul nu toate eurile din magazine si chimicalele astea noi de la belgieni, aceste euri ne fac sa uitam totul ne sterg memoria te fac sa fii un obez .
Nu mai mancati de la Mc Donald’s, Dristor si Kfc carnea de pui este expirata si bagata acolo la cuptor le baga condimente si toate alea cu sos si pac mancarea nesanatoase.
Invatati sa va faceti mancare acasa sa mancati sanatos.

g3oflo
By g3oflo august 26, 2016 21:28

Abonare stiri

loading...Save

Save