Luna plina creste starea de spirit

g3oflo
By g3oflo august 16, 2016 15:35
loading...

Story Highlights

  • Luna plina creste starea de spirit

Related Articles

luna_plinaLuna plina creste starea de spirit

Pe 18 august se produce fenomenul de luna plina in Varsator. Iata cum poti sa previi influentele negative ale acestui fenomen.

 

Te face anxioasa

 

Nu stii de unde vin starile de neliniste? Este posibil sa fie de la luna plina. Fara sa-ti dai seama, simti nevoia sa mananci sau sa bei ceva dulce. Asta te poate ajuta pentru o perioada scurta, dar cel mai bine ar fi sa recurgi la:

 

– proteine combinate cu legume sau fructe, cum ar fi piept de pui cu rosii si masline.

 

– bauturi care nu contin cofeina

 

Intensifica insomnia 

 

Ei bine, da, luna plina chiar te poate impiedica sa adormi. Si daca pana la luna plina insomnia iti facea probleme, afla sa in aceasta faza a lunii simptomele iti sunt exacerbate. Ceea ce poti face este sa iei masuri inainte:

 

– Cu aproximativ o saptamana inainte de luna plina, incepe sa reduci cantitatea de cofeina pe care o consumi. Ar fi bine sa renunti cu totul la cafeaua de dimineata si s-o inlocuiesti cu apa sau cu lapte. Laptele contine si o substanta numita triptofan, care te ajuta sa dormi mai bine.

 

– Mananca alimente bogate in triptofan: carne de curcan, banane, alune de padure, curmale uscate, peste.

 

– Seara, incearca sa mananci cat mai putin. O felie de paine de graham cu branza grasa si o ceasca de lapte sunt de ajuns.

 

Creste nervozitatea 

 

Nu s-a putut dovedi niciodata care este modul in care luna poate face oamenii mai iritati si mai certareti. Cercetatori din intreaga lume au studiat acest fenomen si au demonstrat ca intr-adevar oamenii chiar au un comportament ciudat si sunt mai activi in noptile cu luna plina. De altfel, atunci se petrec cele mai multe incidente violente, crimele si sinuciderile.

 

Te energizeaza
Luna plina nu are numai efecte nefaste. In timpul ei, vei observa ca esti plina de energie. Profita de acest lucru pentru a scapa de moleseala si fa miscare sau iesi in parc. Foloseste aceasta energie in beneficiul tau si luna plina va deveni o binecuvantare.
g3oflo
By g3oflo august 16, 2016 15:35

Abonare stiri

loading...Save

Save