Lumea invizibila si mistere sale

g3oflo
By g3oflo aprilie 5, 2016 13:53
loading...

univers-paralelLumea invizibila si mistere sale

Conform mărturiilor mai multor islandezi aceștia susțin că invizibilul de lângă noi este o lume misterioasă, este locul populat de elfi, fantome, îngeri, creaturi ciudate.

Islandezii sunt superstiţioşi și dau dovadă de un misticism aparte. Islandezii sunt convinși că pietrele pot emite muzică, creaturi ciudate se pot întâlni la tot pasul, aure flotante pot fi văzute pe cer. Toată cultura lor este bazată pe conceptul că invizibilul adăpostește mult mister.

În Biblie întâlnim sintagma cer și pământ. Sunt două componente care sunt creația lui Dumnezeu. Pentru care motiv a fost inventat termenul invizibil, dacă el reprezintă ceea ce nu vedem, ceea ce nu există? Sau poate că lucrurile stau altfel.

Este posibil ca ceea ce noi nu vedem să existe. Neînțelegerea de care dăm dovadă a făcut ca lumea invizibilă să fie inaccesibilă. Din când în când, primim semnale de la această lume, care ne fac să ne schimbăm percepția asupra lucrurilor.

Lumea invizibilă este o lume a forțelor luminoase sau obscure, este o lume a spiritelor. Conform tradiției islandeze, în rocile stâncoase există o lume a elfilor, piticilor și fantomelor. Există zone în Islanda unde densitatea este de un locuitor pe un kilometru pătrat. Aceste zone sunt greu accesibile sau clima pune multe probleme.

Așa s-a creat credința că în aceste zone există o lume invizibilă plină de neprevăzut. Elfii sunt creaturi asemănătoare omului, cu urechi mici și piele bleu. Aceste creaturi sunt feminine. Chiar și vikingii susțineau că elfi sunt creaturi reale.

Autoritățile islandeze au întrerupt construcția unei autostrăzi din motive că zona este populată de elfi.
Fiecare popor are întâmplări sau legende legate de lumea invizibilă. De exemplu, în Serbia există credința că vampirii există într-o lume invizibilă. În anul 1765, în localitatea Kisilova un localnic pe nume Petre a murit. La câteva zile după ce a fost înmormântat, alți nouă tineri au murit fulgerător.

Pe patul de suferință aceștia susțineau că spiritul lui Petre îi vizita noaptea, iar boala de care sufereau era cauzată de faptul că acesta era vampir și îi ataca sugându-le sângele.

Ceea ce este ciudat este faptul că toți cei nouă tineri prezentau semne în zona gâtului. Aceste întâmplări au fost consemnate în raportul administratorului imperial al zonei.

Se spune că morții care nu se descompun, le cresc unghiile, părul, sunt vampiri. Autoritățile și Biserica din Serbia nu au autorizat deshumarea lui Petre.

Localnicii au părăsit localitatea, de teama vampirului care aducea moartea. Mulți ani mai târziu, un cercetător sârb care a aflat întâmplarea s-a deplasat în satul părăsit și a obținut autorizația prin care Petre putea fi deshumat.

Cadavrul era intact fără să emane mirosuri specifice, părul îi crescuse, unghiile care crescuseră mult îi căzuseră,.Cadavrul a fost dus la Belgrad pentru a fi cercetat. În gura cadavrului au fost descoperite urme de sânge.

g3oflo
By g3oflo aprilie 5, 2016 13:53

Abonare stiri

loading...Save

Save