Lintea ne ajuta sa slabim foarte mult

g3oflo
By g3oflo aprilie 9, 2017 19:38
loading...

Lintea ne ajuta sa slabim foarte mult

Lintea
Ştiaţi că pentru dietă dumneavoastră este necesară şi este foarte util. Ar trebui să o includeţi în dietă dumneavoastră? Lintea este cunoscută de o lungă perioada de timp datorităproprietăţilor sale medicinale care rezolva numeroase probleme de sănătate. Lintea este încă considerată alimentul ideal pentru creier, deoarece îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea.

Medicină populară o recomandă pentru tratarea reumatismului, diabetului şi glaucomului.
Se poate face ceai din flori de linte, deoarece acestea au efecte de vindecare asupra sistemului respirator, iar amestecul de frunze şi de flori este folosit pentru tratarea vaselor de sânge şi aterosclerozei.
Şi hrişca este foarte bună, deaorece scade efectele dăunătoare ale radiaţiilor, chimioterapiei şi ajută individul să se concentreze mai bine mental. Această ajută la tratarea bolilor cardiovasculare, în special la reducerea tensiunii arteriale şi ajută la ameliorarea problemelor digestive.

Pudra de linte o puteţi folosi că exfoliant sau masca de faţă. Cu excepţia utilizării în cosmetică, această masca este utilizată pentru vindecarea eczemelor şi a altor boli de piele.

În comparaţie cu alte legume, lintea conţine mai puţine calorii şi este bogată în proteine, potasiu, aminoacizi, iod, fosfor, fier, magneziu, B1, B2 şi P.

Lintea este un aliment dietetic. Nutriţioniştii de multe ori o recomandă persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, anemie şi boli de ficat. Puteţi pierde 14 kg în doar 2-3 săptămâni folosind această dietă, în timp ce va curată corpul şi va îmbunătăţeşte sistemul digestiv.

Reţeta
1. Se toarnă un pahar de linte într-o cană de apă clocotită. Acoperiţi-o şi lăsaţi-o peste noapte.
2. Nu se fierbe! Puteţi face 2, 3, 4 sau mai multe pahare de linte. Puteţi mânca câtă linte doriţi, dar fără condimente (este permis numai sosul de soia).
3. În timpul zilei se poate bea 1 litru de iaurt degresat sau chefir. Ar trebui să beţi cel puţin 1,5 litri de apă.
4. Nu ar trebui să beţi mai mult de 2 ceşti de cafea fără zahăr.
5. Ultima masă ar trebui să fie consumată cu cel puţin 4 ore înainte de a merge la culcare. Se recomandă să consumaţi suplimente de vitamine, că şi în cazul altor diete.
6. Mâncaţi fructe şi legume proaspete, dar fără să adăugaţi sare.

Respectând această dietă nu veţi simţi foamea. După ce terminaţi dietă, veţi pierde în greutate. Va puteţi măsură talia chiar după 3-4 zile.

g3oflo
By g3oflo aprilie 9, 2017 19:38

Abonare stiri

loading...Save

Save