Licoare minune care te ajut asa vezi mai bine

g3oflo
By g3oflo octombrie 27, 2016 22:52
loading...

Story Highlights

  • Licoare minune care te ajut asa vezi mai bine

Related Articles

seminteLicoare minune care te ajut asa vezi mai bine

Dacă ai probleme de vedere sau dacă doar vrei să ai grijă ca aceasta să rămână intactă cât mai mult timp de acum încolo, încearcă un remediu minune ce are la bază semințele de in.

Ce alte beneficii oferă această licoare

PIELE FINĂ ȘI NETEDĂ. Cu siguranță, datorită acestei băuturi, ochii tăi vor avea numai de câștigat. Este bine de știut că acest remediu naturist va avea un efect pozitiv și asupra pielii tale – încetinește procesul de îmbătrânire al acesteia și îi oferă un aspect mult mai plăcut (fină și netedă).

PĂR STRĂLUCITOR ȘI REZISTENT. Pe de altă parte, miraculoasa băutură are efecte beneficice și asupra podoabei tale capilare: păr mătăsos, strălucitor și rezistent. Așa că, acest remediu merită, cu siguranță, să fie încercat.

Iată de ce ingrediente ai nevoie în prepararea acestui remediu:

– 150 de ml de ulei din semințe de in,
– 3 căței de usturoi,
– 600 de grame de miere de salcâm,
– 2 lămâi mari.

Cum se prepară

În primul rând, se curăță usturoiul și se decojesc lămâile. Apoi, se bagă împreună în blender și se mixează timp de câteva minute. Adaugă uleiul de semințe de in și amestecă iar.

Băutura este gata. Licoarea se mută într-o sticlă și se păstrează la frigider.

Când se consumă și cât timp

Acestă băutură minune trebuie să se consume înainte de masa de prânz. O lingură în fiecare zi, timp de două luni. Se face o pauza de o lună, apoi tratamentul se poate relua.

g3oflo
By g3oflo octombrie 27, 2016 22:52

Abonare stiri

loading...Save

Save