Legatura dintre egipteni si fiintele extraterestre

g3oflo
By g3oflo ianuarie 31, 2017 22:35
loading...

Story Highlights

  • Legatura dintre egipteni si fiintele extraterestre

Related Articles

Legatura dintre egipteni si fiintele extraterestre

Una dintre cele mai impresionante civilizații care a trăit pe Terra este cea a vechilor egipteni. În urmă cu mii de ani, aceștia au atins un grad interesant al dezvoltării și astfel au putut lăsa moștenire posterității numeroase clădiri complexe și texte edificatoare cu privire la nivelul cunoașterii pe care l-au atins.

S-au realizat numeroase studii cu privire la piramidele egiptene, iar hieroglifele au fost cercetate minuțios cu speranța că ceva nemaiîntâlnit se va descoperi.

Bineînțeles că numeroase informații nu au fost făcute publice din motive lesne de înțeles, dar cu toate acestea există variate dovezi care arată strania legătură dintre egiptenii antici și una sau mai multe specii extraterestre.

Această concluzie este la îndemâna oricui și mărturie sunt hieroglifele desenate pe toţi pereții piramidelor. OZN-uri, tancuri sau elicoptere, forme stranii de viață sau chiar astronauți antici sunt doar câteva dintre reprezentările greu de explicat din piramidele antice.

De unde ştiau egiptenii cum arată un OZN sau un elicopter cu mii de ani în urmă? La această întrebare nu se poate răspunde decât într-un singur sens, aceștia le-au văzut și au avut contact direct cu ele.

Putem să ne imaginăm că extratereștrii veniți pe Terra în timpuri străvechi i-au ajutat pe egipteni în dezvoltarea lor. Probabil că și pirandelele au fost construite tot în această colaborare și au avut cu totul alt scop decât să servească drept mormânt faraonilor.

Cu toate acestea, se mai poate vedea printre hieroglife și o serie de astronauți antici. Este puțin probabil ca egiptenii să fi ajuns în cosmos, dar este foarte probabil ca acești cosmonauți antici să fi coborât din cer pe Terra.

Cea mai mare parte dintre egiptologi sunt de părere că aceste informații sunt pure speculații și că o legătură între extratereştrii și egipteni nu se poate certifica, dar totuși, există și anumite minți mult mai deschise care pot accepta această teorie. Este imposibil de crezut că acum 6000 de anii oamenii erau capabili să ridice o piramidă precum cea a lui Keops doar cu unelte rudimentare.

Cu toate acestea, cărțile de istorie nu se vor schimba prea curând și continuăm să fim îndoctrinaţi cu informații bizare, care nu pot fi probate.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 31, 2017 22:35

Abonare stiri

loading...Save

Save