Italia lovita din nou de cutremure, ce magnitudine a avut?

g3oflo
By g3oflo octombrie 30, 2016 13:05
loading...

Story Highlights

  • Italia lovita din nou de cutremure, ce magnitudine a avut?

Related Articles

italiaItalia lovita din nou de cutremure, ce magnitudine a avut?

USGS revizuiește magnitudinea cutremurului la 6,6, după ce inițial anunțase o magnitudine estimată la 7,1. Este însă un fapt obișnuit ca magnitudinea inițială să fie revizuită.
Un nou cutremur a lovit Italia. Seismul cu magnitudinea de 7,1 s-a produs duminică în centrul Italiei, regiune deja lovită puternic în urmă cu câteva zile de o serie de alte cutremure. Institutul american pentru geofizică USGS estimează că epicentrul cutremurului este situat la 68 de kilometri est-sud-est de Perugia și s-a produs la o adâncime de 108 kilometri. „S-a resimţit mai puternic decât cel din Amatrice. Televiziunea de aici arată aici 7,1 grade. Toţi spun că a fost cel mai puternic de anul acesta. Eu l-am simţit în somn. Am sărit din pat şi am ieşit din casa, iar cutremurul încă se simţea“, a declarat Sergiu Balaban, jurnalist român stabilit în Italia, la Digi24.
În cursul zilei de sâmbătă, în jur de 20 de replici s-au produs în centrul Italiei, la câteva zile de la seria de seisme puternice care au trezit teama în rândul locuitorilor din această regiune privind posibilitatea producerii unui cutremur de amploarea celui din luna august, care s-a soldat cu aproape 300 de victime.
g3oflo
By g3oflo octombrie 30, 2016 13:05

Abonare stiri

loading...Save

Save