Iaurtul gustos si plin de bacterii benefice

g3oflo
By g3oflo septembrie 8, 2016 07:48
loading...

iaurt_capraIaurtul gustos si plin de bacterii benefice

Cu totii stim ca iaurtul este cremos, gustos si plin de bacterii benefice. Stiai, insa, ca are mult mai multe calitati? Data viitoare cand il vei savura, experienta va fi mult mai interesanta.

1. Iartul grecesc nu este grecesc
Nu incape indoiala ca iaurtul grecesc „domneste” peste toate celelalte iaurturi din comert. In ciuda denumirii sale, acesta nu provine din grecia ci din turcia.

2. Un simplu pas deosebeste iaurtul grecesc de celelalte
Ai observat ca iaurtul grecesc este mai dens decat cel obisnuit? Ei bine acesta este obtinut prin strecurarea iaurtului normal pentru a scapa de zerul lichid din acesta.

 

3. Poti scapa de diaree cu ajutorul iaurtului
Toata lumea stie ca bananele sunt o solutie eficienta pentru a scapa de diaree, dar stiai ca si iartul te poate ajuta? Datorita bacteriilor benefice pe care le contine iti poti lua la revedere de la diaree.

 

4. Iaurtul este plin de proteine care te pot ajuta sa iti cresti masa musculara
Majoritatea oamenilor apeleaza la carne pentru a face rost de proteinele necesare. Dar stiai ca 220 g de iaurt sunt echivalentul a 10 g de proteine? Alt motiv pentru care este o idee buna sa apelezi la iaurt pentru proteine este faptul ca in el se regaseste o foarte mica portie de grasime saturata de origine animala.

5. Iaurtul grecesc poate fi folosit ca alternativa pentru ingredientele nesanatoase
Iti place sa creezi tot felul de sosuri si dressinguri, dar urasti faptul ca sunt pline de calorii? Urmatoarea data cand vrei sa iti incerci talentul culinar inlocuieste ingredientele nesanatoase, cum ar fi: maioneza, smantana, laptele sau crema de gatit cu iaurt grecesc. Nici nu iti vei da seama ca lipsesc.

g3oflo
By g3oflo septembrie 8, 2016 07:48

Abonare stiri

loading...Save

Save