Iata cum poate fi utilizata folia de aluminiu

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 08:35
loading...

Iata cum poate fi utilizata folia de aluminiu

Folosim atat de des folia de aluminiu în bucatarie, fara sa ne dam seama de utilitatea ei pentru sanatate. Poate foarte bine sa aline durerile de articlatii si din simptomele inflamatiei. Este metoda ideala de relaxare dupa o zi extenuanta de munca, atunci cand picioarele sunt umflate si obosite.

Iata cum poate fi utilizata folia de aluminiu:

 

Combaterea oboselii
Mai întai taie cate bucati de folie si pune-le în frigider pentru 2 sau 4 ore. Apoi aplica aceste fasii pe fata, pleoape si obraji. Lasa sa actioneze pana cand îti simti muschii relaxati.

Reducerea durerii de articulatii
Folia de aluminiu, utilizata corect, poate diminua durere de calcaie, spate si articulatii. Înveleste foarte bine cu folie de aluminiu, zone dureroasa si fixeaza cu ajutorul unu bandaj. O poti lasa sa actioneze peste nopate, pentru rezultate mai bune si rapide. Poti repeta metoda ori de cate ori simti nevoia.

 

Alina arsurile minore
Daca ai avut parte de un accident în bucatarie si te-ai ars, dar nu foarte grav, poti alina simptomele cu ajutorul foliei de aluminiu. Spala bine zona afectata cu apa si tamponeaza cu un prosop uscat. Apoi aplica un strat de unguent, urmat de pansament, acoperit în final de folia de aluminiu. Se fixeaza cu un bandaj. Se lasa sa stea pana cand durerea dispare.

 

Scapa de senzatia de picioare reci
Mai ales pe timp de iarna, folia de aluminiu îti este de mare ajutor. Înveleste picioarele cu folie si lasa sa stea asa timp de 1 ora. Apoi se îndeparteaza si dupa 2 ore se repeta procesul.

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 08:35

Abonare stiri

loading...Save

Save