Iata cum iti schimba viata gandurile pozitive

g3oflo
By g3oflo decembrie 29, 2016 01:31
loading...

Iata cum iti schimba viata gandurile pozitive

Te tot întrebi cum să faci să îți îmbunătățești viața? Gândurile pozitive pot să îți aducă viața în concordanță cu cele mai profunde dorințe, indiferent dacă ele au legătură cu spiritul, familia, sănătatea sau relațiile pe care le ai cu cei din jur.

Toată ziua vorbești cu tine însăți. Pe durata întregii zile, cât ești trează, gândești în cuvinte și fraze. Porți conversații cu tine însăți, comentezi tot felul de situații, îți pui întrebări și îți dai răspunsuri. E normal. Cu toții o facem. Dar te-ai gândit vreodată ce efect au toate aceste gânduri asupra vieții tale? Oare gândurile negative ți-au cauzat vreo durere inutilă sau din cauza lor ai ajuns la alegeri nepotrivite? Sau, dimpotrivă, gândurile pozitive au adus întâmplări pozitive în viața ta?

Gândurile pozitive – Dacă ești optimistă, vei declanșa întâmplări fericite

Gândirea pozitivă este cheia către felul în care îți creezi propria realitate. Tot ce percepi în lumea fizică este, de fapt, rezultatul a ceea ce se află în lumea gândurilor și credințelor. Pentru a-ți ajuta destinul, e bine să înveți să îți controlezi cele mai puternice și mai obișnuite gânduri.

Puterea minții este amplificată de numărul mare de gânduri care îți trec prin cap în fiecare zi, secundă de secundă. Unii cercetători au apreciat că fiecărui om îi trec prin minte 60.000 de gânduri pe zi, potrivit psychcentral.com.

La o privire mai atentă, vei observa că există câteva modele de gândire standard. Unele persoane au gânduri optimiste, altele tind să gândească mai pesimist. Unele sunt blânde cu ele, altele sunt auto-critice. Unii oameni tind să fie sceptici în ceea ce îi privește pe ceilalți, în timp ce alții sunt încrezători. Iată câteva gânduri bune recomandate de editorii de la psychologytoday.com:

Gândurile pozitive te ajută să fii mai fericită

Crede că vei face pași importanți spre o viață mai împlinită.

Lasă de-o parte furia, teama și regretul.

Concentrează-te pe ceea ce este bun.

Începe cu ceva mic, dar începe.

Folosește-ți energia înțelept.

Află cine și cum vrei să fii.

Gândurile pozitive: imaginează-ți lucrurile care te entuziasmează!

Ca să treci de la ceea ce gândești la acțiune, poți proceda în felul următor: imaginează-ți care sunt lucrurile care te entuziasmează, îți aduc pacea și, în același timp, te inspiră.

Ia un creion și notează-ți-le. Nu te cenzura, nu ai de ce să te ferești. Compară-le cu lucrurile care îți plac din viața ta reală. Ce observi? Există unele care se suprapun? Aceștia sunt oamenii, lucrurile și activitățile care îți aduc cea mai mare bucurie.

Există multe moduri prin care gândurile negative te pot răni, dar puterea gândului bun îți aduce numai avantaje. Fii atentă la conversațiile pe care le porți în interiorul tău și fii conștientă de gândurile și presupunerile tale.

g3oflo
By g3oflo decembrie 29, 2016 01:31

Abonare stiri

loading...Save

Save