Hotelul ars din Dubai

g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 18:53
loading...

Hotelul ars din Dubai

dubaiUn incendiu puternic a izbucnit, joi seară, chiar de Revelion, într-un hotel situat în centrul oraşului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii . Potrivit autorităților, 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 sunt rănite ușor.

Hotelul impunător arată acum, la trei zile de la incendiu precum o ruină.

În timpul evacuării hotelului de 63 de etaje cuprins de flăcări la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, s-a creat o busculadă în urma căreia ar fi fost răniți cei 16 oameni despre care vorbesc autoritățile.

Jurnalista Marta Ușurelu a fost martoră la incendiul din Dubai. Ea a povestit coșmarul prin care a trecut.

Am reusit sa fugim cu telefoanele, pasapoartele si cate o geaca. Cadeau bucati, din cladirea in flacari, peste noi. Ningea cu cenusa, ca la o eruptie vulcanica. Toata lumea tipa. Politistii strigau sa fugim cat mai departe.

Copiii plangeau. Nu intelegeau ce se intampla. Fugeam cat mai departe de cladirea care trosnea si ardea.”, a povestit ea.

MAE: Nu există români printre victimele incendiului din Dubai

Ministerul Afacerilor externe precizează că niciun român nu se află printre victimele incendiului din Dubai.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP.

O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter.

Originea incendiului, deosebit de puternic, era în continuare necunoscută.

https://www.youtube.com/watch?v=obRM9bv7jA8

g3oflo
By g3oflo ianuarie 3, 2016 18:53

Abonare stiri

loading...Save

Save