Ghimbirul te poate ajuta sa ai o talie potrivita

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 13:16
loading...

Ghimbirul te poate ajuta sa ai o talie potrivita

Aspectul fizic poate juca un rol extrem de important în viața noastră. Și, deși rutina și agitația cotidiană ne poate da peste cap stilul de viață sănătos cu puțin efort poți să remediezi situația.

Diminuarea țesutului adipos este o adevărată provocare adesea, însă nu este imposibil.

Beneficiile ghimbirului

Una dintre cele mai bune plante din zilele noastre și remedii naturiste , ghimbirul se bucură de proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, un ajutor de nădejde în lupta împotriva surplusului de kilograme.

Fiind un excelent stimulent digestiv, favorizează formarea enzimelor ce absorb nutrimenții benefici din alimentele consumate și te ajută să eviți disconfortul și balonarea mai ales dacă ai făcut abuz la ultima masă.

Este un foarte bun protector gastric dar și un energizant puternic, o simplă cană de ghimbir poate înlocui cu succes cafeaua.

Induce procesul de transpirație, în felul acesta va ajuta organismul să elimine toxinele acumulate și va grăbi refacerea lui protejându-te în felul acesta  de răceli și viroze.

Cum se prepară compresa cu ghimbir?

Cel mai mare secret al ghimbirului este acelă că exercită asupra corpului tău un efect de încălzire ce stimulează astfel circulația și ajută la eliminarea țesutului adipos.

Astfel, este necesar ca într-o oală de 5 litri să adaugi o jumătate de cană de ghimbir ras. Când apa începe să clocotească, scoate cu ajutorul unei palete ghimbirul din oală și pune-l într-un sac din bumbac și mai scufundă-l în apa fierbinte 5 minute.

Pune un prosop în apa cu ghimbir și apoi stoarce-l un pic și aplică-l pe abdomen. Asigură-te că temperatura nu îți va leza pielea dar nici că nu s-a răcit de tot. Peste primul prosop mai aplică unul care să te ajute să îl fixeze mai bine pe primul și stai așa 10-15 minute după care schimbă compresa.

Dacă vei folosi apa în care a fiert ghimbirul în primele 2-3 ore vei obține un efect mai intens. Această procedură o poți face de 2-3 ori pe săptămâni până când ajungi la dimensiunea dorită.

În cazul în care observi orice fel de reacție alergică de la mâncărimi până la usturimi renunță imediat la a ține compresa cu ghimbir pe suprafața pielii.

Este de evitat aplicarea acestui truc la copii sau la persoanele însărcinate, vârstnice sau cu febră

g3oflo
By g3oflo august 10, 2017 13:16

Abonare stiri

loading...Save

Save