Geografia noului sistem solar

g3oflo
By g3oflo februarie 9, 2016 08:11
loading...

Sistem-solar

Geografia noului sistem solar

Pământul ca și planeta Marte sunt bombardate de vânturi solare. Fluxuri de ioni și electroni sunt propulsați cu 1,6 milioane km/h. Spre deosebire de planeta noastră, Marte nu are o protecție împotriva acestui fenomen. Din cauza răcirii planetei, câmpul magnetic al planetei a fost distrus.

Marte este o planetă fără atmosferă, iar apa este sub formă de gheață. Acest fenomen de slăbire a câmpului magnetic a început să fie simțit și la nivelul Pământului. Înalta atmosferă a Pământului este măturată de vânturile solare. În Africa de Sud, acolo unde câmpul magnetic s-a diminuat, se vor înregistra temperaturi de peste 45 de grade.

Cercetătorii sunt de acord că planeta noastră este supusă unor fenomene, observabile în ultimii ani.
În ceea ce privește consecințele, părerile sunt împărțite. Sunt cercetători care trag un semnal de alarmă, în fața acestor modificări și există alți cercetători care ne asigură că nu trebuie să ne facem probleme.
Nu numai Pământul este asaltat de astfel de fenomene. Soarele și-a schimbat poziția cu cinci grade.
Oscilația axei de rotație a Pământului a făcut ca în nordul continentului american să fie o iarnă foarte grea.

Toate aceste fenomene care se produc asupra Pământului, dar și a Soarelui, au legătură cu misterioasa Planetă X? Săptămâna trecută un meteorit a căzut într-un campus universitar din India. Pagube materiale și trei morți. Un crater uriaș s-a format în curtea campusului, iar explozia a fost foarte puternică. Specialiștii ajunși la fața locului au descoperit bucăți de metale foarte rare.

 

Cu câteva zile înainte de a se produce acest incident, într-o pădure din apropierea campusului a căzut un alt meteorit. Imediat după producerea cutremurului din Taiwan, într-un alt colț al lumii, în Libia, pământul a crăpat pe suprafețe foarte mari. Adâncimea acestor crăpături este și de câțiva metri.

Nu se știe ce a determinat acest fenomen și dacă ar putea exista o legătură cu seismul din Taiwan.
Unii specialiști susțin că asistăm la expansiunea nucleului Pământului și din această cauză apar aceste fenomene. În 9 martie 2016, planeta X se va afla în cel mai apropiat punct față de Pământ.
Cum pot fi explicate fenomene majore ca, înclinarea Pământului, producerea unei mini ere glaciare, raze cosmice periculoase?

Apariția razelor cosmice periculoase s-a observat, mai întâi la poli. Sunt zone în care avioanele comerciale sunt expuse acestui pericol, inclusiv pentru pasageri. Expunerea câteva momente la astfel de raze, echivalează cu cinci radiografii dentare.

Inuiții, populație care trăiește în Canada, Groenlanda și SUA, au fost primii care au tras semnalul de alarmă referitor la faptul că Luna, Soarele și stelele nu mai sunt în locurile lor, și-au modificat pozițiile.
Ceva mai târziu, cercetătorii au confirmat aceste modificări. Se observă că nu numai planeta noastră a intrat într-o etapă de modificări, ci și alte planete și stele din sistemul nostru solar.

Cercetătorii americani au explicat faptul că cei doi poli magnetici se deplasează rapid pentru că Planeta X are o orbită asemănătoare unei comete. Nicio planetă cunoscută nu ar putea avea o astfel de influenţă asupra Pământului. Nici măcar Jupiter sau Saturn care au dimensiuni gigantice.

În ultimii 35 de ani, Soarele a pierdut 35% din puterea sa. Cercetătorii susțin că vom asista la o nouă geografie a sistemului solar.

g3oflo
By g3oflo februarie 9, 2016 08:11

Abonare stiri

loading...Save

Save