Fructele uscate recomandate in sezonul rece

g3oflo
By g3oflo decembrie 31, 2016 01:59
loading...

Story Highlights

  • Fructele uscate recomandate in sezonul rece

Related Articles

Fructele uscate recomandate in sezonul rece

Pentru a nu avea probleme de sănătate, ai nevoie de o pregătire a stomacului înainte de petrecerea dintre ani.

Este foarte important ca, înainte de o perioadă foarte încărcată din punct de vedere gastronomic, să mănânci feluri de mâncare simple, ca să nu-ți obosești organele cu rol în digestie. De asemenea, trebuie să ţii cont de starea ta de sănătate şi să adopţi o dietă adaptată nevoilor fiziologice. Acum este momentul să vezi ce-ți place și ce nu,, ca să nu-ți frustrezi corpul şi să dai iama în bucatele de pe masa de Revelion.

Mai multe proteine

Alege alimente energetice şi bogate în proteine, ca să nu te simţi slăbit, mai ales în condiţiile în care vremea de afară e geroasă. Cele mai indicate sunt cerealele, leguminoasele, fructele uscate, brânzeturile din soia.

Introdu în alimentaţia cotidiană legume verzi cu frunze.

Alternează alimentele care dau un plus de energie cu acelea mai simple. Înlocuiește zahărul cu mierea, ceaiul negru cu infuzia din plante, ouăle şi brânzeturile grase cu brânza de soia.

Bea apă plată, limitând folosirea apei în timpul mesei. Aceasta se va consuma doar la sfârşitul mesei.

Sfaturi utile pentru masa de An Nou

Evită consumul de fructe şi dulciuri la sfârşitul mesei și mestecă bine alimentele. De asemenea, ocolește alimentele acide: oţet, lămâie, sucuri de fructe, cola sau orice băutură acidă.

Optează pentru alimente proaspete

Mănâncă la începutul mesei o salată crudă preparată din legume asortate. Evită consumul legumelor crude la mijlocul mesei și renunţă la pâinea albă, zahărul rafinat şi laptele cu conservare îndelungată.

g3oflo
By g3oflo decembrie 31, 2016 01:59

Abonare stiri

loading...Save

Save