Extractul de anghinare stimuleaza fluxul biliar

g3oflo
By g3oflo martie 25, 2016 09:21
loading...
anghinare_floare

Extractul de anghinare stimuleaza fluxul biliar

Anghinarea contine multe fibre si antioxidanti, dar asta nu e tot. Extractul de anghinare, care provine din frunzele plantei, poate vindeca multe boli. Bryce Wilde, autortul cartii „Sanatate salbatica”, sustine ca primul lucru important la care anghinarea ajuta este digestia.

Extractul de anghinare stimuleaza secretia biliara care ajunge in intestine si emulsifica grasimea (cand mancam prea mult si mai ales fast-food). Adica face grasimile mai usor de digerat, reduce senzatia de balonare pe care o avem dupa ce mancam.

Secretia de bila e produsa in cantitate mica atunci cand mancam repede; insa, cu cat mestecam mai mult, cu atat se formeaza mai multe sucuri digestive care ne ajuta. Asadar, luand extract de anghinare, creste secretia biliara, ceea ce permite descompunerea grasimilor in molecule mai mici, mai usor de absorbit, ducand la scaderea balonarii. In plus, permite absorbtia vitaminelor A, D si K.

De asemenea, extractul de anghinare scade colesterolul rau. Are efect antioxidant, impiedicand formarea de colesterol in exces. Pentru a scadea colesterolul, puteti sa beti si ceai de anghinare.

Cum se administreaza

Se pun circa 30 de picaturi intr-un pahar cu apa. Sau, puteti lua o picatura pe care o puneti direct pe limba – face cat 30 diluate in apa.

g3oflo
By g3oflo martie 25, 2016 09:21

Abonare stiri

loading...Save

Save