Distorsiuni temporale in Triunghiul Bermudelor

g3oflo
By g3oflo martie 27, 2017 05:18
loading...

Story Highlights

  • Distorsiuni temporale in Triunghiul Bermudelor

Related Articles

Distorsiuni temporale in Triunghiul Bermudelor

Despre Triunghiul Bermudelor s-a scris foarte mult și au fost avansate fel de fel de ipoteze cu privire la ciudatele fenomene care se produc. De regulă, atunci când vorbim despre această zonă ne gândim la dispariții de avioane sau nave.

În această enigmatica zonă au fost observate apariții misterioase care au fost mai puțin mediatizate. Un astfel de caz s-a produs în anul 1935. Peste 100 de turiști se aflau pe plaja din Daytona, într-o zi de vară. Aceștia au fost martorii la apariția unui avion care a plonjat în ocean.

Au fost alertate autoritățile și au început căutările care au durat mai multe zile. Nu au fost descoperite urme care să ateste că s-ar fi produs un accident aviatic.

Cazul a fost închis din lipsă de probe, cu toate că martorii au susținut în declarațiile lor contrariul.

În iulie 1975, în aceeași zonă, mai mulți oceanografi au imortalizat o furtună magnetică. În momentul în care au developat filmul au constatat apariția unei ambarcațiuni în mai multe fotografii. Toți specialiștii au declarat că nu a existat o astfel de ambarcațiune în momentul realizării fotografiilor.

Un alt caz la fel de misterios s-a produs în anul 1980. Marinarii de pe vaporul Queen Elizabeth 1 au fost martorii prăbușirii unui avion de mici dimensiuni. A fost dată alarma și mai multe bărci de salvare au fost trimise în zona accidentului. Și de această dată, căutările nu au dat rezultate.

O altă întâmplare s-a produs deasupra insulei Turk Island. Un avion Cessena 172 cu doi pasageri la bord se pregătea să aterizeze. Cu toate că avionul se afla în apropierea aeroportului, pilotul a comunicat turnului de control că nu vede aeroportul, că totul pare a fi un deșert. La scurt timp, comunicarea s-a întrerupt și avionul a dispărut.

După toate aceste evenimente, tot mai mulți specialiști au avansat ipoteza distorsionării timpului. Bruce Gernon a fost pilot de linie. El nu a putut explica cum a fost posibil să aterizeze pe aeroportul din Miami cu 15 minute înainte fată de ora prevăzută.

Explicația acestui fapt ar putea avea legătură cu dispariția de pe ecranul radarelor a avionului timp de 15 minute. În momentul în care pasagerii avionului au ajuns pe aeroport, au constatat că ceasurile lor funcționau cu 15 minute întârziere.

g3oflo
By g3oflo martie 27, 2017 05:18

Abonare stiri

loading...Save

Save