Dinti albi in cateva minute cu acest remediu natural

g3oflo
By g3oflo ianuarie 30, 2016 20:34
loading...

Dinti albi in cateva minute cu acest remediu natural

dinti alibi galbeniMajoritatea oamenilor au dintii galbeni si fac tot felul de tratamente cu apa de gura sau se spala pe dinti cu pasta care contine fluor si spumanti.

Eu va recomand un mod simplu de a albi dantura.

Curățarea periodică și perierea nu sunt suficiente pentru a evita problema petelor de pe dinți, și, deși benzile de albire pot fi eficiente, acestea creează uneori sensibilitate la nivelul gingiilor și a dinților.

Fara a fi afectati de substante chimice dure, cum ar fi cele care sunt prezente de obicei in produsele pentru albirea dintilor.

Pentru a face acest amestec aveti nevoie de putin bicarbonat de sodiu si lamaie. Intr-un castron mic se pune un pic de bicarbonat de sodiu si se amesteca cu sucul de la o lamaie proaspat stors, pana cand amestecul devine usor spumos.

Stergeti si curatati dintii inainte de a aplica acest amestec uimitor. Dupa aplicare, se lasa sa stea timp de un minut. Apoi trebuie sa va spalati pe dinti cu o periuta de dinti normala.

De retinut: Nu trebuie sa lasati amestecul pe dinti de mai mult de un minut, pentru ca acidul va deteriora smaltul dintilor!

g3oflo
By g3oflo ianuarie 30, 2016 20:34

Abonare stiri

loading...Save

Save