De ce este bine sa consumi regulat varza murata

g3oflo
By g3oflo martie 10, 2016 08:10
loading...

Story Highlights

  • De ce este bine sa consumi regulat varza murata

Related Articles

varza_murata

De ce este bine sa consumi regulat varza murata

Varza murata este un aliment uimitor, avand numeroase beneficii pentru sanatate. Iata de ce este bine sa consumi regulat varza acra:

Sursa de probiotice naturale
Varza murata are proprietati probiotice puternice. Procesul de fermentare implica un numar mare de bacterii, care sunt extrem de benefice sistemului digestiv. Prin urmare, in scopul de a restabili echilibrul florei intestinale, ar trebui sa consumati varza murata dupa terapiile care includ antibiotice.

Sursa de vitamina C
Varza acra era in trecut un aliment nelipsit din dieta marinarilor pentru prevenirea scorbutului, o boala cauzata de deficitul acestei vitamine.

Intareste oasele
Sursa bogata de minerale, varza acra intareste in mod eficient oasele si previne osteoporoza. In plus, include, de asemenea, vitamina K, care este esentiala pentru sanatatea oaselor.

Imbunatateste digestia, regleaza colesterolul, scade riscul de accident vascular
Varza murata este, de asemenea, bogate in fibre, care contribuie la o digestie sanatoasa. Mai mult decat atat, fibrele sunt, de asemenea, utile in reglarea colesterolului rau si scad riscul de accident vascular cerebral, arterioscleroza si atac de cord.

Combate cancerul
Varza acra contine izotiocianatul, un compus puternic in lupta impotriva cancerului. Mai mult, contine si glucozinolat care activeaza enzimele antioxidante naturale si flavonoide care previn deteriorarea si ingustarea arterelor.

g3oflo
By g3oflo martie 10, 2016 08:10

Abonare stiri

loading...Save

Save